Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 24 – 30 травня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Приготуйтеся до копіткої, акуратної роботи, культивуйте дисциплінованість, пунктуальність, “сачкувати” – собі на шкоду. Критику шефа сприймайте без образ і руйнівного страху, відносини з керівництвом проходять серйозні випробування, щонайменша помилка може стати поштовхом до незворотних руйнувань. Дорожіть місцем роботи!

ТЕЛЕЦЬ

Джерело натхнення для вас – це реалізація глобальних бажань з облаштування особистого життя, сімейного благополуччя – процес йде динамічним темпом. “Хочу” запалює, командує парадом, ви здатні досить заробити, придбати заплановані покупки, адже володієте високим діловим мистецтвом. Досягти успіху можете всюди, тільки не лінуйтеся і займайтеся самоосвітою!

БЛИЗНЮКИ

Презентація власної особистості на соціальному подіумі – в розпалі. Ви змінилися на краще, звільнившись від вантажу відпрацьованих програм, позбувшись від поганих звичок, розум, серце, душа співають в унісон. Творчий ентузіазм, шарм чарівності, завдяки внутрішньому “перезавантаженню”, зафонтанував з новою силою, приваблюючи шанувальників.

РАК

Ваше місце то “за лаштунками”, то на сцені. Маневруйте, це допоможе економно розподілити сили, і не розпорошувати їх вхолосту. Період напружений. З одного боку, потрібно проявляти альтруїзм, безоплатно допомагати, вирішуючи чужі проблеми. А з іншого – активізувати сильну волю для самоствердження, не дозволяти собою маніпулювати (найменший ініціативний перекіс загрожує ворожнечею, виснаженням сил). Адже конкуренти, суперники, недруги одержимі залізобетонними принципами і тримати в такій атмосфері удар надзвичайно складно. Але потрібно заради перемоги!

ЛЕВ

Дружба і стара любов переплелися в один клубок. Аналізуйте, що свого часу упустили, і тепер слід надолужити ті хвости. Проявляйте щедрість, турботу, не розмінюватися на дрібниці.Зараз ви фаворит в соціумі, відмінний детектив, сищик. Авторитет у суспільстві стрімко зростає, завдяки відмінним друзям, таємним важелям впливу, конфіденційній інформації та чуттю йти по сліду, тонко відчувати приховані підводні течії. Не варто тримати душу нарозхрист, розголошувати службові секрети. Хвалитися, рекламуючи себе, потрібно обережно і вибірково. Колеги цього не пробачать!

ДІВА

Якщо відчуваєте, що люди для вас – брати по духу, чиї інтереси співзвучні вашим, – це прекрасно, ви на правильному шляху! Зміцнюйте дружній фундамент, вірний чуйний друг – святая святих. Уникайте гордості, зарозумілості, не грайте на публіці. Бравада, розпуста, розважальні пристрасті – ваші вороги, бережіть моральне обличчя як зіницю ока. І зберігайте сімейне вогнище.

ТЕРЕЗИ

Так, ви турботливий сім’янин, раціональний, хазяйновитий, але зараз слід займатися просуванням бізнесу, кар’єри, проявляти себе як надійний діловий партнер, освоювати мистецтво керівника і підлеглого. Якщо робота не до вподоби – змінити спеціальність, зайнятися улюбленою справою. Удача прийде через шефа, тісніше з ним подружіться. І неодмінно займайтеся самоосвітою, надолужуйте прогалини в знаннях, повторення – мати навчання.

СКОРПІОН

Дивіться на речі масштабно, з висоти, зацикленість на дрібницях і деталях зіб’є з правильних орієнтирів. У багатьох яблуком розбрату стане розбіжність світоглядів, не нав’язуйте нікому особистих переконань, вони, на жаль, регресивні. Зате чужі поради, погляди, ідеї зараз правильні, на них можете покладатися. Філософські шукання нарешті стануть успішними, зрозумієте що вам потрібно для правильного духовного розвитку, плекання чеснот в душі. Доцільні заняття йогою.

СТРІЛЕЦЬ

Градус конфронтації зашкалює, суперництво – у розпалі. Йде боротьба в перетягування каната, де поки “нічия”. Закляті вороги і гальмо еволюції – це прагматичні бажання, пронизані шкурницькими інтересами. Тому коли “щось” фанатично закортіло, але не виконується, “воно” вже перетворюється в укорінений комплекс, який заважає правильно жити. Відпустіть егоїстичні бажання і знайдіть в собі сили задовольняти інтереси і сподівання інших.

КОЗЕРІГ

Задовольняючи чужі запити, працюючи з натхненням, безоплатно допомагаючи людям, ви йдете правильним шляхом. На службі – відмінний професіонал, творчий вогонь палає, беріть додаткові зобов’язання, ліві підробітки. Час заробляти гроші. У відносинах “я – ти” наелектризована атмосфера, що може негативно відбитися на співпраці, а досвід партнерів для вас дуже цінний і повчальний.

ВОДОЛІЙ

У партнерстві любовний розважальний бум. Одухотворення палає. Вам визначено зцементувати союз високими почуттями, де саме супутник є Музою. Це не тимчасовий імпульс, а серйозне тяжіння. І ви тут сердечний магніт. Утримайтеся від позик, оформлення кредитів, не зарьтесь на чуже. У професійній сфері (бізнесі) натискайте на трудові педалі, байдикувати – значить руйнувати плідний грунт під ногами. Зараз для вас будь-яка праця почесна, від прибиральниці до президента. Хто служить людям, той маєте владу над ними. Особливе почесне місце в житті зараз відведено старим друзям. Вони посланці небес, покликані вас ощасливити.

РИБИ

Ви – атлант домашнього благополучія.Труд на благо сім’ї – святий, тут ваш життєвий акумулятор заряджається, добробут зростає. У професійній сфері зараз ви також на білому коні. Прагніть займатися улюбленою справою і отримувати від усього задоволення, романтичні інтрижки теж схвалюються долею, оскільки служать відмінним сердечним тоніком.  На шальках терезів “любов -дружба” слід віддати перевагу любові 

• Більше про те, що чекає на кожен знак Зодіаку – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076

• ЯСНО – газета №1 для життя! •

 ЗакарпатПост