Як в Ужгороді проходив благодійний бал. ВІДЕО

Благодійний бал відбувся в спорткомплексі “Юність” в Ужгороді. Провели його, аби допомогти двом сім’ям, яким потрібні гроші на лікування дітей, — розповіла організаторка Мирослава Текель. Під час заходу виступили, зокрема, танцювальні колективи та оркестр обласної філармонії.

Виступ для благодійного балу підготували 30 студентів Ужгородського Інституту культури та мистецтв, повідомляє СуспільнеБлагодійний бал організували в УжгородіСуспільне Закарпаття

“Це історико-побутові танці: фігурний вальс, контрданс та полонез, — розповіла студентка Інституту Анастасія Шишкова. — Велика надія, що ми зможемо допомогти цим дітям, які потребують нашої допомоги. І що цей бал зможе віднайти ту надію на лікування”.

Володимир Лабік, студент Інституту культури та мистецтв, сказав: готувалися до балу ще до карантину.Благодійний бал організували в УжгородіСуспільне Закарпаття

“Трохи пандемія нам завадила, але ми змогли підготуватися. Ми зможемо покращити чиєсь життя. Я вважаю, що це повинно бути в нашому житті – допомога людям і важливо не забувати, що ми так само можемо бути в різних ситуаціях”, — сказав Володимир.

За словами викладачки Ужгородського Інституту культури та мистецтв Ірини Шевцової, на пропозицію взяти участь у благодійному балі погодилися одразу:Благодійний бал організували в УжгородіСуспільне Закарпаття

“Довго ми не думали. Прийшла студентка, яка навчається в нашому інституті, Мирослава Текель, і запропонувала нам взяти участь в цьому заході. З відкритою душею ми приймаємо будь-які запрошення. Для студентів це чергова практика. Ми підготували спеціальні композиції для цього балу. Ну і хочем трішки допомогти”.

“Сім’я Касинець має чотирьох діток, з яких троє — з ДЦП, — розповіла організаторка благодійного заходу Мирослава Текель. — І також сім’я Мотичко. Павлик, котрому потрібен для лікування один укол за 2 мільйони доларів. І я дуже би хотіла допомогти, щоб цей Павлик жив і щоб ті дітки були щасливі та здорові”.

За словами Мирослави Текель, цим сім’ям віддадуть гроші, зібрані за вхід на бал, з продажу тістечок, картин та виробів волонтерів.

ЗакарпатПост