“Минай” сенсаційно може залишитись у вищій лізі

“Минай” не встиг вилетіти з УПЛ, як знову може повернутись в елітний український дивізіон. Трьом клубам не видають атестацію, – повідомляє Спорт 24.

Минай протримався в УПЛ лише один сезон. Клуб заробив лише 18 очок та покинув дивізіон вже після дебютного сезону.

Після цього з’явилась інформація, що клуб може взагалі зникнути з футбольної карти України. Власники Минаю розглядали можливість розпустити команду. Вони хотіли зробити акцент на дитячому футболі.

Тепер Минай може автоматично повернутись в УПЛ. За інформацією журналіста Олега Ящука, закарпатський клуб – головний фаворит на підвищення у класі. Все через те, що трьом клубам чемпіонату України наразі категорично відмовляють у видачі атестації. Не повідомляється, які саме клуби можуть бути під загрозою зникнення.

“Тепер знову можна широко посміхнутись. Це український футбол! Команда із Закарпаття радше за все повернеться чи залишиться в еліті. Керівництво клубу вже активно веде діалог з Прем’єр-лігою та прагне скористатись другим шансом. Минаю сповістили, що вони перші в черзі. Спитаєте, чому? Трьом нинішнім клубам УПЛ наразі категорично відмовляють у видачі атестату. Іронія долі?”, – написав журналіст.

ЗакарпатПост