Погода змінювалася протягом години: Закарпаття засипало великим і рясним градом

Місцеві розповідають, що попри зливу і град, день видався спекотним.

Західну Україну засипав рясний град. Негода сталася 25 травня в селі Калини, що у високогір’ї Тячівщини Закарпатської області, та у смт Путила Чернівецької області, пише ТСН з посиланням на дописи місцевих у Facebook.

За інформацією журналістки Оксани Порох, у горах Чернівецької області напередодні прорила злива, а згодом випав град. Водночас жінка каже, що день загалом був спекотним, повітря прогрілося до +28 градусів.

“Цієї весни у Карпатах чудернацька погода. День потішив спекотними +28, а вечір приголомшив зливою та градом”, – написала вона.

Також у Мережі розповіли, що погода у Карпатах 25 травня була дуже мінливою і змінювалася протягом години. У результаті після рясного граду, людей увечері потішило яскраве сонечко.

“Бувають сонячні і яскраві дні, а бувають дощові й холодні. Все як в житті, міняється настрій, виникають якісь перешкоди, але завжди все налагоджується й стає тепло і гарно. Ось так у нас погода змінювалася протягом години. А в результаті така краса — вечірнє яскраве сонце”, – сказано у повідомленні одного із гірськолижних комплексів у Facebook.

ЗакарпатПост