Українських дітей розбещують через Інтернет, виманюють на побачення і жорстоко ґвалтують

Дорослі дядьки нахабно зваблюють дітей, знайомлячись із ними через соціальні мережі. Після налагодження контакту і переписки, пропонують зустрітись, говорять про любов, намагаються зацікавити сексом, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Більшості батьків про це невідомо. Але, наприклад, у  Запоріжжі діє група мисливців за педофілами. Учасники спільноти стежать за ласими до дитячих любощів збоченцями в Інтернеті і викривають їх у реальному житті.  Лише протягом кількох днів вони вивели на чисту воду двох негідників, які намагались розбестити дівчат 12 та 14 років. Перший пропонував дитині навчити її сексу, при цьому був одруженим і сам виховував доньку, але обіцяв дівчинці, що буде з нею зустрічатись, стане її хлопцем.

Другий проживає у громадянському шлюбі, має від першої дружини сина. Він умовляв дівчину надіслати йому свої еротичні фото та запросив на побачення, щоб позбавити її невинності. На щастя, замість дівчат зустрілися зі збоченцями дорослі чоловіки. Вони змусили негідників публічно покаятися, вибачитися, пообіцяти більше ніколи такого не робити  і записати відео, аби діти знали їх у обличчя і ніколи не зв’язувалися з ними. Це –  хоч і самовільний, але дуже лояльний спосіб боротьби з педофілами. Чоловіки, що займаються виявленням сексуальних мальків самі зіштовхнулися з цією проблемою. Жертвами розбещення стали або їхні діти, або доньки їхніх друзів чи знайомих.  Дехто, як нещодавно в Одесі, самостійно стає на шлях боротьби з педофілами. Там двоє 17-річних підлітків убили бізнесмена, що ґвалтував молодих дівчат. За декого з дітей заступаються батьки, які роблять серйозні розбірки зі збоченцями, вдаючись при цьому до сили, але не вбиваючи їх. Дехто ж звертається до поліції. Утім офіційно і неофіційно таких випадків найменше. Тому статистика зґвалтування в Україні є не просто неповною, а неймовірно сумнівною.  Справа в тому, що навіть після офіційних заяв такі справи намагаються закрити самі ж правоохоронці, а ґвалтівники чинять тиск на потерпілих на членів їхніх сімей, змушуючи відкликати звинувачення. Утім деякі справи таки доходять до суду і злочинців дійсно карають • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост