Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №21

На лікування коронавірусу витратила 42 тисячі гривень

Щоб вилікуватися хтось бере кредит, хтось продає машини, хтось зичить гроші від усіх знайомих. При цьому держава звітує, що лікування безкоштовне. У скільки обійшлося захворювання закарпатці Катерині – у її сповіді газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Продукт-вбuвця, який є точно на вашій кухні

Ви, скоріш за все, сьогодні з цього щось їли, або годували свою дитину

Незважаючи на застороги лікарів, українці їдять багато смаженого і неабияк псують собі здоров’я. Більшість наших земляків користуються при цьому рафінованою соняшниковою олією. Це й зрозуміло, адже її вартість є доступною, а ще Україна є одним з найбільших у світі виробників цього продукту. У магазинах продають зазвичай рафіновану олію. До неї ми звикли… але, виявляється, вона є вкрай небезпечною. Чому?  Про це і більше у газеті ЯСНО.

На Закарпатті є місце, де живе дідо Первовічний

Куди поїхати відпочити влітку

Розпочалося літо, а разом із ним – сезон відпусток. Через пандемію досі багато хто не зможе поїхати за корон, але вдома є багато унікальних місць, які варто відвідати. Передусім – це самі гори. Будь-який ліс – це відпочинок душі і тала, це енергія очищення і зцілення. Тому намагайтеся якомога більше бути на лоні природи, торкайтеся дерев, пийте джерельну воду і просто насолоджуйтеся красою. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Мільйонер пере  свій одяг у відрі, живе в занедбаному будинку та вирощує більшу частину власної їжі

Він самотужки пере свою одежу у пластикових відрах, приймає лише холодний  душ та чекає до шести днів на доставку їжі. Рок Сендфорд живе зовсім не так, як більшість мільйонерів.

Одинокий 63-річний чоловік із Лондона, живе у будинку, який придбав за 600 000 фунтів стерлінгів – 233 мільйони гривень)  у 1992 році. Він проти принципів використання викопного палива і намагається  жити без машини, гарячої води, центрального опалення. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка народила трійню-близнюків: дівчаткам потрібно було зробити браслети, щоб їх впізнати

Італійка народила однакових трійнят. Таке явище трапляється приблизно раз на кожні 30 мільйонів пологів. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Дівчина дивом за три дні  зцілилася від раку

Олександра Рибак із Рівного вийшла заміж і тішиться синочком. Здійснилося те, про що дівчинка могла тільки мріяти.

Як повідомляє visnyk.lutsk.ua , у 12 років дівчині діагностували страшний діагноз. Це був 2012 рік. 12-річна Олександра ніколи особливо не скаржилася на своє здоров’я, професійно займалася спортом, добре вчилася у школі. Раптово у неї дуже почали боліти ребра, їй тисло під грудьми, і це було нестерпно. Олександра розповіла про це мамі, і вона одразу повела доньку до лікаря. Більше – у газеті ЯСНО.

Тільки 2 компоненти – рецепт, якому 6 тисяч років!

Очищає кpoв, лімфу, лікує аритмію, гіпертонію і ще 17 заxворювань!

Цей рецепт датується 6000 років тому і згадується в стародавній Греції і на Близькому Сході.

Ми настійно рекомендуємо вам спробувати цей рецепт і регулярно споживати його. Ці цілющі ласощі згадується в Іліаді Гомера під назвою. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Подруга вийшла заміж за батька і витрачає гроші покійної матері

Що робити молодій жінці, коли її мачухою стала колись найкраща подруга? При цьому її батько шаленіє від молодої дружини і витрачає на неї всі заощадження. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Не можу пробачити матері те, що росла не з нею, а в інтернаті

Що робити жінці, коли все її дитинство пролетіло у стінах спеціального закладу, а мати при цьому жила у своє задоволення. Але на старості років вона просить від доньки про допомогу. Та ж – не може вибачити. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Мені 34, я усиновила 11 дітей, продала машину та все майно, щоб могла їх утримувати

Молода жінка зважилася на неймовірне

Кортні Лалотра розповіла, як продала все своє майно, включаючи її машину, щоб фінансувати свої плани щодо переїзду до Індії та усиновлення нікому непотрібних дітей.

34-річна жінка із  Нью-Джерсі вперше поїхала до Індії в 2010 році, де працювала в нетрях добровольцем у дитячому притулку і, була настільки зворушена дітьми, з якими познайомилась, що твердо вирішила повернутися. Подробиці – у газеті ЯСНО.

39-річний чоловік бездушно зарізав  рідну матір, а потім розпиляв її на шматки і в сумках виносив із квартири

Те, що 64-річна Надія зникла, помітили всі сусіди. Пенсіонерка щодня виходила на вулицю підгодувати дворових котів. Жінка не відповідала на телефонні дзвінки, а коли не з’явилася і на роботі – її керівниця вирішила піднімати на ноги поліцію. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Багатодітна мати задушила новонароджену доньку і два дні ховала тіло від чоловіка у ванній

Жінку, яка підозрюється в тому, що задушила свою новонароджену доньку, заарештували за підозрою у вбивстві. Мати п’яти дітей з Миколаєва, яку ідентифікували лише як Олександра, вбила доньку незабаром після того, як народила її. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

22-річий закарпатець у кафе схопив ніж із бар-стійки і зарізав ним 30-річного чоловіка

Через ревнощі та алкоголь сталася трагедія

Страшне вбивство сколихнуло Рахівщину. У місцевому барі у селищі Великий Бичків зарізали молодого чоловіка. Подія сталася ще у 2018 році, утім вирок убивці суд виніс днями.

На жаль, пні нічні посиденьки у кафе нерідко закінчуються неприємностями. А тієї фатальної ночі  близько 22 години на терасі  між. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

29-річний чоловік із мисливської рушниці застрелив собаку сусідка, бо зайшла до нього у двір

Зловмисника судитимуть

Зі сльозами на очах господиня викликала правоохоронців, коли дізналася про страшну трагедію.

На Львівщині судитимуть зловмисника, який вбив собаку мешканки Червоноградського району. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Фому кинули одного біля моря. Його рятівниця шукає для нього люблячу родину

На жаль, люди не вміють цінувати відданість собак. Не всі, звісно, але безвідповідальних господарів багато. Для кого собака – сенс життя, а для когось, як не прикро, лише тимчасова іграшка… хоча вона – жива істота і за неї потрібно нести відповідальність. Страшну історію розповіла у соцмережі Катя Михайлова. Вона врятувала кинутого напризволяще собаку, але тварина, на жаль, хвора і потребує допомоги. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Ворон навчився не лише спілкуватися з господарем, але й грати з ним

Ворон з непростою долею виявився непоганим товаришем для нового господаря.

У той час як є люди, які беруть собак, котів, хом’яків, золотих рибок, черепах і багатьох інших більш традиційних тварин у якості домашніх вихованців, є ті, які роблять більш екзотичний вибір. Познайомтеся з Локі, тренованим чорним вороном з Ессекса, Англія, з золотим серцем і трохи зухвалим характером. Вже кілька років він живе зі своїм нинішнім власником, відеоредактором і режисером Елліотом Манарином, і їх малоймовірна, але душевна дружба зворушує серця користувачів інтернету. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Однорічну дитину одружили з собакою

В індійському штаті Орісса однорічну дитину одружили собакою, щоб відлякати від хлопчика злих духів. Про це повідомляє Daily Star.

У Мережі з’явилися кадри, на яких мешканці  села Бариян, святкують весілля однорічного хлопчика і собаки. На відео люди в яскравих костюмах веселяться і танцюють під звуки барабанів навколо молодят. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Жінка помітила в будинку гада і з переляку засосала його пилососом

Жінка помітила в будинку молоду чорну єхидну, коли займалася прибиранням. У паніці вона направила на плазуна включений пилосос, який тут же засмоктав рептилію. Після цього жінка звернулася в компанію, яка займається виловом змій • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост