Дружина знайшла в комп’ютері депутата купу фотографій голих дітей, яких він розбещував

Нещодавно в Києві затримали депутата, який протягом останніх п’яти років ховався від слідства.

Мова йде про ексдепутата Сєверодонецької міської ради (VI скликання) Володимира Живагу, якого засуджено до 15 років позбавлення волі за зґвалтування та розбещення дітей у Луганській області. Ще у 2012 році його оголосили в розшук, проте затримали злочинця через 5 років у Києві – він працював під документами померлого в Росії брата. Під час суду стало відомо, що педофіла могли зупинити набагато раніше, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Уперше депутата затримали у 2012 році – правоохоронці застукали його вдома з маленькою дівчинкою, а на комп’ютері Володимира Живаги виявився великий архів фото- і відеоматеріалів із дітьми.

Проте чомусь збоченця випустили під підписку про невиїзд, чим він і скористався, відразу ж поїхавши до Києва. Там спокійно жив і працював до 2017 року, незважаючи на те, що його оголосили в розшук, зокрема міжнародний.

Проглянувши матеріали справи, можна побачити, що там фігурують аж шість дівчаток, віком 6 до 14 років. Наймолодша була племінницею дружини Володимира. Ще у 2006 році чоловік залишився  з нею один, запросив прибрати у лазні, там роздягнув і змучив торкатись себе, фотографуючи весь процес. У 2010 році цю ж дитину він приїхав забрати зі школи. заманив до себе. нібито подивитись мультики, але увімкнув порнофільми та фотографував оголену дитину, знову розбещуючи її. У тому ж році він зґвалтував 10-річну дівчинку. При цьому наказав про це ніколи не розповідати. Таких зустрічей заради сексу було декілька. У 2011 році дитина не витримала і у усьому зізналася матері. Жінка звернулася в поліцію, приходили психологи, спілкувалися, запитували про те, що відбулося. Однак це нічим не закінчилося.

Інших дітей він також запрошував у свій заміський будинок під Києвом. Втекти вони не могли, бо не знали місцевість, та й чоловік коли відлучався, спускав із прив’язі свою кавказьку вівчарку, від якої дівчата боялися. Навіть зі своєю дружиною екс-депутат познайомився, коли їй було всього 15 років. Йому тоді було 26 і він щодня чатував її на дискотеці. Дітей Володимир не хотів, хоча жінка неодноразово вагітніла. Жінка вважала, що чоловік хвилюється за своє майно. Урешті-решт вкотре завагітнівши, молодиця вирішила зберегти дитину і народила сина. Та сімейна ідилія тривала недовго. Згодом у домашньому комп’ютері вона почала знаходити фотографії малолітніх дітей у лісі поруч із машинами, які її благовірний часто міняв. Потім знайшла його листування в соцмережі  та нові фото. Володимир викручувався, що діти самі йому пишуть і хочуть знайомитись , а він, нібито, піклується про їхню безпеку на настановляє на шлях істинний. Усе закінчилось тим, що дружина застукала Володимира, як він цілується з молодою офіціанткою і подала на розлучення. Зараз протягом цілих 15 років, які збоченець проведе за ґратами, він зможе проаналізувати своє життя і добре подумати над тим, чи варто було розбещувати дітей • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост