У 26 років я дізналася, що батьки мене викрали і що весь цей час жила у брехні

Кожному з нас хочеться знати правду про своє походження. Родове древо для людини завжди мало важливе значення. Та що робити, коли минуле покрите суцільними таємницями?

Напередодні свого весілля у 2005 році мама  двох дітей вирішила, що хоче відшукати свою біологічну матір… але випадково розкрила страшну сімейну таємницю, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

42-річна жінка пояснила, що у поліції їй повідомили, нібито вона технічно зникла безвісти.

«Так я дізналася, що мене викрали, – сказала вона. – Мені було 26 років і я вперше у своєму житті опинилася у ступорі».

Жінка стверджує, що знала, що її батьки не були її біологічними завдяки свідоцтву про народження, і нібито розпочала пошуки, назвавши в поліції ім’я своєї матері.

«Я припустила, що найшвидшим способом відстежити мою біологічну матір буде пошук її судимості, – запевнила вона. –  Не знаю, що змусило мене зателефонувати до поліції того міста, у якому я народилася. Але на той час це, здавалося, мало сенс».

Коли вона дійшла до слідчого та передала особисті дані, він почав цікавитись її справою.

«Поліціант сів мене і сказав, що не може знайти жодної інформації про мою матір, але він дізнався, що я зникла безвісти у 1980 році. Було розслідування, до якого я не могла отримати доступ, оскільки записи були заархівовані, але він казав, що мене викрали».

Пізніше жінка дізналася, що біологічна мати продала її родині, з якою вона виросла, – але її бабуся не знала про це і припускала, що дитина пропала безвісти.

« Моя бабуся повідомила, що мене викрали, а потім моя мама брала участь у розшуку, хоча весь час знала, де я, – продовжила вона. – Сім’я моєї матері вірить, що мене викрали. Родина ж, кА мене виховала, переконана, що врятувала мене від божевільної матері». Щоб відшукати матір жінка найняла приватного детектива та знайшла її у 2006 році • Більше ексклюзивних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост