Діти вбили лисицю та носили її труп вулицями міста. Наймолодшому немає й шести років

Не всі діти янголи! Деякі з них здатні на настільки жорстокі вчинки, що дорослим це навіть не приснилося б. І винні у цьому передусім батьки, які не виховують своїх ад правильно, не вчать любити природу, показують зневжливе та жорстоке ставлення о тварин, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як правило, усі майбутні вбивці починають із убивств не людей, а тих, хто слабше, із чотирилапих.

Неймовірно страшний випадок трапився нещодавно у Червонограді Львівської області. Там діти з особливою люттю заради розваги убили нещасну  лисицю та носили труп тварини вулицями міста.

Так вони лякали перехожих. Про це повідомив у соцмережі представники благодійного фонду «Зоозахист».

Волонтери звернулися до батьків неповнолітніх із проханням провести з дітьми роз’яснювальну бесіду.

«Пам’ятайте! Жорстокість завжди починається зі слабшого чи з тварини. Просимо провести відповідні бесіди з дітьми чи звернутися до спеціалістів», – ідеться в повідомленні.

За словами зоозахисниці Олени Байцар, їй відомі імена неповнолітніх, котрі розправились із твариною. Жінка стверджує, що деяким із кривдників немає ще й шести років. Тож страшно поумати, хто виросте з таких юних убивць!

Тому прохання до правоохоронних органів та соціальних служб звернути увагу на родини, у яких виховуються ці діти. Можливо, їх потрібно вилучити з сімей, де їм не надається належна увага та де їх не вчать моральних цінностей, адже життя – найголовніше, що має кожна істота і його ніхто не має права відбирати не тільки в людей, але й у тварин! • Більше ексклюзивних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост