Мені 78, я розлучалася 6 разів і знайшла сьомого чоловіка на автобусній зупинці

Жінка, яка розлучалася шість разів, каже, що зустріла любов свого життя на автобусній зупинці, і тепер він у неї називається чоловіком номер 7, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

78-річна Евіта Клеверлі зізналася, що її одразу вразив теперішній чоловік Рой, коли вони познайомились, чекаючи на громадський транспорт.

Евіта жила в Південній Африці. Але у 2011 році приїхала у Великобританію, щоб провідати родину.  

«Я провела кілька років одна, розлучившись і не шукаючи подальших товаришів. Тому була дуже здивована, коли зустріла овдовілого дивовижного чоловіка. Він чекав на автобус, хотів поїхати у  торговий центр, – пригадала Евіта. – Я підійшла до нього, щоб дізнатись про графік руху автобусів і тарифи, а також запитала, чи не буде він люб’язним, щоб показати мені торговий центр. Він був дуже поступливим. Я сунула йому телефонний контакт і він організував мені екскурсію».

Потім Рой запросив Евіту на вечерю і вони чудово провели час. Коли жінці довелося поїхати знову  до Південної Африки, чоовік відчайдушно шукав шляхи, як повернути її до Великобританії.

Розібравшись із законами, Евіта змогла повернутися до Англії, і пара одружилася.

Розмовляючи з Fabulous, вона сказала: “Відпочиваючи з рідними, я не могла подумати, що знайду кохання і вступлю і черговий шлюб.

Це було просто вражаюче, коли Рой зробив пропозицію. Я з жахом відтягнула від нього руку, запитуючи, чи він серйозно… Але він повторив. Я погодилась і не шкодую! Кажуть, ніколи не кажи ніколи і я ніколи не думала, що це може зі мною статися. Я знайшла любов на автобусній зупинці».

За словами жінки, родина у захваті від її чоловіка і його всі полюбили одразу. «Він прекрасний чоловік. Із ним розлучатися я не планую. Жартома називаю Роя чоловіком номер сім!», – зізналася Евіта • Більше ексклюзивних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост