Жінка впізнала чоловіка за оголеними фотографіями, які він відправляв дівчатам

Педофіла зловили після того, як дружина допомогла підтвердити його особистість, впізнавши його член на зловісних фотографіях, які він відправляв по Інтернету молодим дівчатам, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цей злочинець провів у в’язниці усього 18 місяців, однак зґвалтувати нікого він просто не встиг. Розважався ж тим, що надсилав дітям у віці 12 і 13 років фотографії свого статевого органу.

Чоловік просто жив Інтернетом, навіть із дружиною познайомився через сайт знайомств. Це був його не перший шлюб і прожити з новою жінкою він устиг усього кілька місяців. Потім йому стало нудно і захотілося новизни.

42-річний збоченець подумав, що 47-річна жінка для нього є старою і вирішив шукати пригод серед підлітків. До того ж, дружина хворіла, а йому постійно хотілося сексу.

«Ми одружилися через півтори роки після знайомства. Я мала старшу дочку. Від нього народила ще одну. Боюсь, що ніколи мене не покине почуття провини через те, що впустила у своє життя злочинця!» – нарікає Хейлі Дан.

Джеймс Кемп попався через те, що жінка впізнала на фото його руку з годинником, який подарувала йому сама. На його сліди вийшла група «Захисники дітей в Шотландії»

Згадуючи про той момент, коли в двері постукали правоохоронці, Хейлі сказала: «Я відразу ж хотіла побачити докази. Вони показали мені фото, і я зрозуміла, що на них на мільйон відсотків був він. Ось і все, мій світ просто вибухнув», – розповіла дружина збоченця.

Потім вона додала:

«У нас ніколи не було сексу, і я завжди думала, що він був занадто обережний, бо я постійно хворіла. Але виявилося. що чоловік просто більше цікавився молодими дівчатами».

Відтак Джейса відправили на 18 місяців до в’язниці і на 10 років внесли його ім’я та фото до реєстру педофілів. Як бачимо, через Інтернет розбещують не лише українських дітей. На жаль, не одне життя було покалічено через віртуальні знайомства з негідниками. Тому батьки повинні пояснювати підліткам про небезпеки і обмежувати їх доступ до гаджетів, адже нерідко мова йде не лише про фізичне та психологічне здоров’я дівчинки, та навіть і хлопчика… але й про життя • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост