Сусідка залишила сина зі мною, пішла в магазин і більше не повернулася. Виховала його як свого

Жінка, якій лікарі сказали, що вона ніколи не матиме дітей, реалізувала себе, як мама через прийомних. Так розпорядилася сама доля. Вона виховала маленького хлопчика, як свого, після того, як сусідка залишила його під приводом, що нібито йде в магазинне повернувся, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Розалінда , якій зараз 70 років, поділилася своєю життєвою історію з британською газетою  The Sun  і пояснила, як вона доглядала за малюком, якого покинула рідна мати.

Хлопчик залишався з Розаліндою до 18 років, і вона любила його як власну дитину.

Зрештою він знайшов свого біологічного батька і пішов, щоб розпочати з ним нове життя. Але Розалінда сама не залишилась. Вона продовжила виховання чужих дітей, врешті-решт усиновивши дівчинку Лолу, якій зараз 30 років.

Коли жінці було 20 років, також застала чоловіка зі своєю сестрою у сімейній спальні.

Вона почула дивні звуки згори, повернувшись додому пізно з нічної зміни. Розалінда зрозуміла, що шум доноситься із кімнати її сестри – яка на той час жила з ними.

Відчинивши двері, щоб подивитися, що відбувається, вона побачила коханців разом і вигнала з криками. Після цього пара розлучилася.

Залишивши чоловіка, вона знову знайшла кохання у 55 років, і, незважаючи на своє насичене пригодами  життя, вона зараз задоволена і щаслива.

Цікаво, але пригоду у спальні досі заперечують як колишній чоловік Розалінди, так і її сестра, хоча після цього вони одружилися.

Із найбільшим захопленням жінка розповідає про те, як у її житті з’явився перший прийомний син.

«Коли сусідка попросила мене доглядати за її маленьким хлопчиком, я лише зраділа. Однак я не думала, що за сином вона ніколи не повернеться, – зізналася жінка. – Я вирішила малюку замінити матір, стати прийомною родиною. Звати хлопця Адеола. Загалом я виховала багатьох дітей і врешті-решт  отримала дочку». Це сталося у в 1990 році. Розалінда навіть зараз описує її як «прекрасну маленьку дитину» • Більше ексклюзивних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост