Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №22

На лікування коронавірусу витратила 42 тисячі гривень

Чому газони не варто косити

Наші земляки люблять брати приклад із європейців. Деколи це недоречно, деколи – ні, але в деяких питаннях нам дійсно варто повчитись у мешканців сусідніх країн. Та передусім нашим чиновникам слід задуматись про зміну екологічного законодавства. Детально про це – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Обережно, Інтернет!

Під час коронавірусних карантинів наші земляки більше підсіли на Інтернет і почали здійснювати більше онлайн покупок. Чому? Усе просто. Виходити з дому людям заборони, магазини були закриті, а потреба в багатьох речах при цьому не відпадала. Тож що залишилося людям? Купувати там, де була можливість. При цьому багато хто дуже про це пошкодував… Як повідомляє Міністерство юстиції, нині кібершахрайство (крадіжки  в Інтернеті ) – найбільш розповсюджений в Україні злочин. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Закарпатці зцілювалися каменями

Закарпаття багате не лише та мінеральні та термальні джерела, але й на інші дари природи, які наші предки вміло використовували. І їм у цьому допомагали навіть камені. Так-так. Виявляється, вони теж наділені чудодійними якостями. Хоча, звісно, не всі. Навіть нині офіційна медицина не заперечує, що мінерали наділені зцілюючим і відновлюючим ефектом і деякі з них використовуються фармацевтичними компаніями. Щоправда, продають вони те, що лежить у нас під ногами, як кажуть, втридорога… Подробиці – у газеті ЯСНО.

У чому секрет вічної молодості? Це знає 49-річна жінка, яка виглядає як підліток

Ріса Хирако з Японії підкорила світ нев’янучою красою

Пам’ятаєте роман «Портерт Доріана Грея» Оскара Вайльда? Що там лише не робив головний герой, аби не старіти! У результаті почав старіти його портрет, а не він сам… Та це призвело до трагедії, через яку чоловік згодом помер. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

32-річна мама 11 дітей каже, що коли народила первістка, її чоловікові було 12 років

• Зараз вона знову вагітна

• Жінка мріє про 15 дітей

32-річна жінка народила трійню лише трохи більше року тому, але вже зараз чекає 12-ту дитину разом із чоловіком. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Зцілитися від раку чоловікові допомогла власна печінка

53-річному Іванові Даггу із Великої Британії діагностували 4 стадію раку кишечнику з метастазами в печінку. З хіміотерапією лікарі давали йому всього 6% шансів на виживання. За 6 років боротьби із хворобою чоловікові довелося пройти численні операції з видалення пухлини, метастазів й уражених частин органів. Несподівано для всіх остання допомогла йому отримати над раком перемогу. Більше – у газеті ЯСНО.

Створено  пов’язку, яка здатна заживити будь-яку рану

Вчені з Гарвардського інституту Вісса заявили, що винайшли новий вид перев’язувальних матеріалів (AAD), який, за їх словами, зможе вилікувати будь-яку рану. Якщо стандартна пов’язка зазвичай рану тільки захищає від попадання бруду і різних інфекцій, то ця прискорює відновлення пошкодження. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Болить серце? Перестаньте їсти тварин!

Рослинні дієти стають все більш популярними у багатьох регіонах світу, але користь для здоров’я від такого режиму харчування значною мірою залежить від вживаних продуктів. Нове дослідження показує, що люди, які дотримуються дієти на рослинній основі, однак часто вживали менш корисні для здоров’я продукти, такі як солодощі, рафіноване зерно й сік не показали користі для здоров’я у порівнянні з тими, хто не їв рослинну дієту. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Монах дивом зцілився від сліпоти

Іподиякон Нектарій Янгстон дивом зцілився від прогресуючої сліпоти. Розповідь про це опублікував сайт Руської Православної Церкви Закордоном.

Брат Нектарій служить головним регентом парафії Місії Іверської ікони Пресвятої Богородиці у Гонолулу, штат Гавайї, США. Своє служіння Місії він почав у п’ятнадцятирічному віці й продовжує вже 25 років. Під час подорожі з Іверської іконою по Сполучених Штатах і Канаді у жовтні й листопаді 2018 року, церковнослужитель захворів на пневмонію, але відмовився достроково завершити своє паломництво. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Не хотіла дитину? Треба було купити таблетку і випити, щоб зійшло!

Мати ненавиділа сина, аж поки не трапилось дещо страшнюще  

Дітей Лариса не хотіла. Спочатку потрібно було, на її думку стати на ноги, розрахуватися з кредитами, знайти більш оплачувану роботу, купити житло, а потім можна і подумати. Але так сталося, як не гадалося – той зловісний тест показав дві полоски. Юрко саме був у відрядженні. Жінка зателефонувала чоловікові і зі сльозинами на очах сповістила страшну для себе звістку: «Я вагітна!». Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дочка підробила аналізи, заявила, що в неї рак і видурила від матері 60 тисяч гривень, щоб збільшити груди

Що робити жінці, коли рідна донька її не просто ошукала, а видурила у неї останні гроші. До газети ЯСНО за порадою звернулася закарпатка Марія. Вона запевняє, що не знає, що робити далі, оскільки це може вибачити доньку за ганебний вчинок. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Я заблукала у лісі і знайшла кохання свого життя

Ірина виросла у гірському закарпатському селі з маленької ходила з дідом по гриби. Їй здавалося, що вона знає кожен кущик, кожну стежку, кожен струмочок. Але іноді все одно варто зберігати обережність і не звертати із находжених шляхів. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

9-річна дівчинка встромила ножа у спину своєму батькові

• Насправді дитина рятувала матір від домашнього насильника

• Дівчинці кримінальна відповідальність не загрожує

Захищаючи маму, ледь не вбила батька. 9-річна дівчинка встромила ножа в спину своєму татові. Сталося це в місті Костопіль, на Рівненщині. Між подружжям виникла сварка, розповідають у поліції, і чоловік накинувся на свою дружину. Дитина, що була свідком інциденту, схопила ножа, і рятуючи матір, завдала тяжкого поранення батькові. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

На Закарпатті син зарізав батька, бо не хотів одружуватись

• На момент вбивства обоє були п’яними

• Конфлікти між рідними виникали і раніше

Страшна подія сталася ще у 2019 році на Виноградівщині, але суд виніс вирок лише нещодавно.

А того дня близько 19 години між батьком та сином вини конфлікт, під час якого хлопець схопив ножа і двічі встромив його в груди батькові. Під час боротьби поранив йому ще й голову та щоку. Внаслідок травм нещасний помер на місці. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Перехожий почув плач і заглянув до смітника. Там у пакеті лежало немовля

Поліція розшукує матір немовляти.

В Івано-Франківську на вулиці Сухомлинського 28 травня перехожі на смітнику знайшли новонароджену дитину. Немовля госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Медсестра за рік убила 8 немовлят і хотіла покінчити ще з 9-ма

Медсестра, підозрювана у вбивстві восьми немовлят, постала перед судом у Великій Британії. Люсі Летбі звинувачується у вбивстві п’ятьох хлопчиків і трьох дівчаток за рік роботи у відділенні для новонароджених лікарні в Честері. Медсестра була заарештована в 2019 році і з тих пір перебувала під вартою. Слідство також звинувачує Летбі в замаху на вбивство ще дев’яти немовлят. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Пес виявився занадто добрим для служби в поліції, але знайшлася ідеальна робота

Колишній поліцейський пес з Австралії Оззі, визнаний непридатним до служби в органах правопорядку за занадто м’який характер, тепер знайшов своє покликання в аеропорту міста Брісбен. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Історія, як із казки: Ворона та хлопчик стали нерозлучною парою, проте птах вирушив до рятувальної станції

Унікальна історія сталася у Чехії у місті у Страконіце. Між 14-річним Криштофом  та вороною зав’язалася справжня дружба. Пернатий настільки звик до хлопчика, що він спав у його кімнаті і став членом сім’ї. Однак через конфлікт через нібито небезпеку від птаха дорогоцінний член родини повинен був поїхати до рятувальної станції. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Страус вкрав і з’їв дорогу сережку з вуха жінки

У зоопарку Сіднея ему вкрав і з’їв дорогу сережку з вуха відвідувачки. Прикраса бренду Tiffany & Co коштувала 550 австралійських доларів (майже 12 тисяч гривень). Жінка на ім’я Ашна Алі вирішила сфотографуватися зі страусом Бертом. Відвідувачка нахилилася до ему, і птах раптово стягнула з неї ювелірний виріб. Смішні деталі – у газеті ЯСНО.

Семирічний хлопчик зловив рибу розміром з самого себе

Хлопчик з американського міста Камберленд-Сіті, штат Теннессі, вперше пішов на риболовлю з новою вудкою і виловив рибу розміром з себе. Про це повідомляє сайт телеканалу Fox News.

Семирічний Отрі Хоган відправився на рибалку з братом, батьком і дідусем, взявши з собою вудку, на яку самостійно накопичив гроші. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Кіт вистрибнув з п’ятого поверху охопленого вогнем будинку і пішов далі Кіт вистрибнув з п’ятого поверху будівлі, щ загорілася, в американському місті Чикаго, штат Іллінойс, і спокійно пішов далі. На запис з твариною звернуло увагу видання India Today. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост