Римма Зюбіна поскаржилася на роботу “Укрзалізниці” і заявила про незручності під час поїздки з Києва до Ужгорода

Українська актриса Римма Зюбіна поскаржилася на роботу “Укрзалізниці” і заявила, що під час її поїздки з Києва до Ужгорода в поїзді був сильний запах фарби. Артистка поцікавилася, чи існують технічні норми, коли фарбується вагон і коли людям можна їхати в ньому безпечно.

Відповідне відеозвернення знаменитість опублікувала на сторінці в Facebook. Зюбіна зазначила, що вона алергік і астматик, а окрім неї в поїзді їхали інші люди, у яких також є безліч захворювань, пише Обозреватель

“Поїзд номер 13, фарбою пахне на весь вагон. Їхати з 17:11 до 8:40 і дихати цими ароматами? Ми для вас люди, чи хто? Можливо, я доживу до того рівня “Укрзалізниці”, який я хотіла б бачити. Тому що це все не безкоштовно і це все існує за наші податки”, – підсумувала актриса.

Українська актриса Римма Зюбіна

Відео дня

Представник “Укрзалізниці” Олександр Перцовський у коментарях відповів Зюбіній і вибачився за завдані незручності.

“Дякую за сигнал! Розбираємося, цей вагон з ремонту вийшов 31.05 і в рейс пішов 02.06, регламентно – це припустимо і різкого запаху бути не повинно, але звичайно перевіримо і в будь-якому випадку вибачаємося за незручності!” – написав Перцовський.

Представник "Укрзалізниці" Олександр Перцовський в коментарях відповів Зюбіній
  • Римма Зюбіна – українська актриса театру і кіно, телеведуча, громадська діячка. Визнана найкращою актрисою 2017-2019 рейтингом “Знято в Україні”. Лауреатка численних театральних премій, зокрема дворазова володарка премії “Київська пектораль”, а також декількох міжнародних нагород.