В Ужгороді діти віком 6-10 років викололи очі кошенятам та повбивали їх. СТРАШНЕ ФОТО

Спочатку тривожне повідомлення з’явилося у спільноті “Кожен має другий шанс (Ужгород)”.

“Ужгород! Шановні батьки вул Гвардійська! Сьогодні діти 7-10 років повбивали кошенят ! Очі повикалували! Одне живе! Переломані лапи! Робили це у вигляді розваг!!!!!! Терміново одне іде до ветеринара!”, – -зазначено у дописі.

Потім волонтери знайшли й інших нещасних кошенят, яким зараз збирають гроші на лікування.

У коментарях до тривожного повідомлення користувачі зазначили, що це – далеко не перший злочин у цьому районі.

Відтак після великого розголосу справу прокоментувала і поліція.

“За фактом жорстокого поводження з кошеням в Ужгороді поліцейські відкрили кримінальне провадження⤵️ Вчора, 4 червня, близько 21:00, поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Гвардійській в Ужгороді знайдено мертве кошеня, на тілі якого є ознаки жорстокого поводження. Працівники поліції провели першочергові слідчі дії, опитали жителів даного мікрорайону та встановили, що до жорстоких дій над кошеням можуть бути причетні діти. Зараз вже відомо про двох малолітніх віком 6 та 8 років. Поліцейські розшукали самих дітей і їхніх батьків та поспілкувалися з ними. Для з’ясування всіх обставин події дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 299 Кримінального кодексу України (Жорстоке поводження над тваринами). Окрім цього з родиною працюватимуть ювенальні поліцейські, щоб не допустити повторення таких вчинків дітьми та з’ясувати, що стало причиною такої поведінки малолітніх”, – повідомляє поліція Закарпатської області.

Слід зазначити, що такий страшний злочин не можна спустити на гальма, адже усі серійні вбивці у минулому починали із тварин і страшно подумати, хто може вирости з таких малолітніх злочинців!

ЗакарпатПост