Мені 34, я усиновила 11 дітей, продала машину та все майно, щоб могла їх утримувати

Молода жінка зважилася на неймовірне

Кортні Лалотра розповіла, як продала все своє майно, включаючи її машину, щоб фінансувати свої плани щодо переїзду до Індії та усиновлення нікому непотрібних дітей, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

34-річна жінка із  Нью-Джерсі вперше поїхала до Індії в 2010 році, де працювала в нетрях добровольцем у дитячому притулку і, була настільки зворушена дітьми, з якими познайомилась, що твердо вирішила повернутися. Коли термін дії візи закінчувався, жінка, з якою працювала Кортні, сказала, що ніхто з добровольців ніколи не повертається. Але американка вирішила, що будь за що вона приїде знову. Тож у США Кортні продала усе своє майно і зібрала 15 000 доларів, що було достатньо для того, щоб орендувати у Індії житло на півроку та фінансувати речі, необхідні їй для догляду за дітьми, яким вона збиралася допомогти. З тих пір вона усиновила 11 дітей і разом з 37-річним чоловіком Йогешем є мамою свого біологічного п’ятирічного  сина Аді. Величезна сім’я живе разом у столиці Делі.

«Що мене найбільше зачепило у Індії, так це те, що я вийшовши з літака, зіштовхнулася з такою бідністю – діти, які просили  милостиню на вулицях, жінки, що тримали на руках немовлят, які плакали», – розповіла вона газета Femail про свою першу поїздку до Індії.

«Я була волонтером у дитячому таборі і бачила відчай і безнадію хлопчиків та дівчаток», – ддала Кортні.

У березні 2011 року жінка залишила США, щоб повернутися до Індії, де створила власний будинок сімейного типу для дітей з особливими потребами. Її батьки, які спочатку мали застереження щодо переїзду, підтримали Кортні, а батько пожертвував гроші у вигляді трьох чеків, щоб вона могла облаштувати житло. У Індії вона познайомилася з Йогешем, з яким ще в 2014 році одружилася. У 2015 році народився Аді. Кортні також зізналася, що через карантин у Індії люди опинилися в ізоляції і не змогли заробляти, багато хто втратив роботу і  зміг фінансово утримувати родину.

«Щодня в Індії є сотні, якщо не тисячі дітей, які залишаються сиротами, особливо зараз під час пандемії, – пояснила вона. –  Багато дітей у нашому будинку або повністю осиротіли, або втратили одного з батьків, і їхні найближчі родичі не можуть піклуватися про них».

Кортні стверджує, що допомогла понад 2000 сім’ям під час кризи коронавірусу, доставляючи вантажівки продовольчих пайків тим, хто потребує, взяла на виховання ще двох малюків Сатю і Шивама після того, як їхня мати була вбита їхнім батьком. Найближчим родичем дітей є 17-річний дядько, який не має змоги  доглядати за ними. Вона також усиновила дев’ятирічного Піюша після того, як його батько втратив роботу водія і чотирирічного Крішну, одинока мати якого також не мала можливості не працювати. А ще вона стала мамою для прийомних  17-річного Діпу, десятирічного Шиви, семирічного Джая, п’ятирічних Стяма та  Рошита і трирічного Піюша.

Зобов’язавшись допомогти дітям, які цього потребують, Кортні навіть вирішила скасувати поїздку, яку планувала до США, на початку цього року, щоб побачити свою сім’ю, бо, на її думку, головне, аби її родина почувалася в безпеці та була разом у непрості часи. Жінка каже, що щаслива, бо поруч із нею завжди найрідніші люди, її тішить, що вона має можливість простягнути руку допомоги обездоленим дітям • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост