Показали ще одну відремонтовану закарпатську дорогу

Перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький поділився фото із ділянок автошляху, які відремонтували ще у 2020 році.

«Хочу поділитися з вами кадрами, на яких ще одна ділянка, яку у рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» відремонтували ще минулого року.

На фото – село Дунковиця Берегівського району на маршруті державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Усі роботи виконані якісно і з дотриманням всіх сучасних стандартів, облаштовані узбіччя, відремонтовані автобусні зупинки, нанесена розмітка», – зазначено у дописі Мирослава Білецького у соцмережі.

До кінця 2021 року всі 209 км отримають нове покриття, посилену основу, а габарити дорожнього полотна приведуть до нормативів, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області. 

Цьогоріч на Закарпатті саме Н-09 є лідером за кількістю відновлених кілометрів: у 2020 році відремонтували майже 170 км, у 2021 відновлять ще 40 км. 

Оскільки Н-09 – найдовший маршрут області, ним можна дістатися до різних цікавих туристичних локацій.  Зокрема, проїжджаючи через села Пістрялово, Залужжя, Дунковиця, можна зупинитися і порибалити. Тут розміщені рибні ставки з облаштованою відповідно до запитів і потреб рибалок територією, повідомляє Закарпатська ОДА.

ЗакарпатПост