39-річний чоловік бездушно зарізав рідну матір, а потім розпиляв її на шматки і в сумках виносив із квартири

Те, що 64-річна Надія зникла, помітили всі сусіди. Пенсіонерка щодня виходила на вулицю підгодувати дворових котів. Жінка не відповідала на телефонні дзвінки, а коли не з’явилася і на роботі – її керівниця вирішила піднімати на ноги поліцію, повідомляє газета ЯСНО з посиланням на ють Надзвичайні новини.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Що коїлося у голові душогуба – невідомо. Страшна подія сталася у одній із київських квартир. Сусіди чули крики та шум, але що там когось убивають і припустити не могли. Правоохоронці знайшли вже розчленоване тіло власниці квартири. 39-річний син жінки зник, тому копи припустили, що саме він вбив матір. Рештки нещасної жінки копи знайшли у лісі. Копи спіймали душогуба аж на залізничному вокзалі у Білій Церкві.

Після страшного вчинку він розпиляв тіло розтерзаної матері, склав у сумки і час від часу виносив із квартири. При цьому думав, що вбивство йому зійде з рук і про те, що він накоїв, ніхто ніколи не дізнається. Після дзвінка про зникнення жінки,  правоохоронці прийняли рішення примусово відкрити двері і зайшовши до середини приміщення побачили розчленоване тіло господині. Від побаченого жахнутися навіть досвідчені слідчі. У квартирі панував безлад, а серед розкиданих речей валялися решти тіла нещасної власниці помешкання. При цьому син, із яким мешкала пенсіонерка, несподівано для всіх зник. Тож поліціанти одразу припустили, що це він убив матір.

До дивної поведінки Сергія люди вже звикли. Нещодавно він влаштував дику виставу – вирядився у материну сукню та панчохи, і так розгулював районом. А в інший день потрощив цеглиною вікна у кімнаті консьєржки. Наступного ранку прийшов до неї, став на коліна, почав молитися богу і просити пробачення. Раніше сусідам здавалося, що чоловік нормальний. Проте після тяжкого розлучення у нього поїхав дах. Чоловік навіть лежав у психлікарні, але згодом повернувся додому до батьків. Сергієву агресію спочатку стримував батько, але два роки тому чоловік помер, мати ж впоратися з ним не могла. Він ніде не працював і сидів у неї на шиї. Жінка ж, незважаючи на вік, продовжувала працювати поваром. Утім син замість вдячності перетворив життя матері на справжнє пекло.  Одного разу він уже намагався її задушити. Налякана Надія викликала поліцію, але чоловік перепросив і материнське серце розтануло.  Після того, як правоохоронці затримали Сергія, він спробував пояснити їм свій звірячий вчинок, мовляв, мати довела, бо постійно його лаяла.

«Оскорбляла і обзивала мене, – сказав він на камеру поліціантів. – Я вбив її».

Після страшної розправи з жінкою, люди бачили, як Сергій тягнув із дому дві величезні торби, а згодом правоохоронці знайшли у лісі рештки жінки. Як покарають чоловіка стане відомо після психіатричної експертизи. Він опиниться або у спец закладі, або в тюрмі • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост