АНОНС. Не хотіла дитину? Треба було купити таблетку і випити, щоб зійшло!

Мати ненавиділа сина, аж поки не трапилось дещо страшнюще  

Дітей Лариса не хотіла. Спочатку потрібно було, на її думку стати на ноги, розрахуватися з кредитами, знайти більш оплачувану роботу, купити житло, а потім можна і подумати. Але так сталося, як не гадалося – той зловісний тест показав дві полоски. Юрко саме був у відрядженні. Жінка зателефонувала чоловікові і зі сльозинами на очах сповістила страшну для себе звістку: «Я вагітна!» , пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Такої реакції дружини на вагітність, що була логічною на четвертий рік шлюбу Юрій не чекав. Тож перше, що з нього вирвалося:

«Дитина не від мене?»

«Ти що, чоловічищу, тупака чи що? А від кого ж іще?» – почала кричати у телефон Лариса.

«Тоді не можу зрозуміти, що за істерика… Радіти треба, ми станемо батьками!» – знову бадьорим голосом відповів Юрко.

Лариса розуміла, що могла тихо піти на аборт… так, аби чоловік ні про що не знав, але боялася гріха, бо вважала себе побожною, але до материнства у свої 33 вона все ще була не готовою.

Зрозумівши, що чоловік їй нічого доброго не порадить, набрала номер матері.

«Мамо, матусенько! В мене біда!» – одразу почала вона прибіднятися.

«Господи, дитинко, що трапилось?» – перелякано поцікавилась жінка.

«Я завагітніла. Тільки не вчи мене, як треба запобіжними засобами користуватись. Так вийшло. розумієш!»

«Та Господь з тобою, дівчище дурне! Це ж радіти треба, а не рюмсати! Дітлахи  – то щастя! Побачиш, як ти любити будеш, коли народиться!» – заспокоювала жінка доньку. Навіть насварила: «Не смій мені тут нюні розпускати! Піди у церкву, постав свічку і подякуй богоматері, що доля ощасливила тебе так! Я вже думала взагалі, що моя дівка бездітна… живе з чоловіком… а діточок все нема й нема!»

Лариса розуміла, що її ніхто не підтримає і ще більше розридалася • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост