Гороскоп на тиждень. 7 – 13 червня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Негативних подій, які можуть зіпсувати настрій, виникнути не повинно. Постарайтеся наповнити своє життя приємними враженнями і позитивними емоціями. Комусь підніме настрій зустріч з друзями або спілкування з коханою людиною, а комусь припаде до душі шопінг. Але похід по магазинах не повинен закінчитися надто великими для вас витратами, не пускайте гроші на вітер!

ТІЛЕЦЬ

 Зараз – час дій. Чим більше на даному етапі ви попрацюєте, тим більшу віддачу отримаєте вже в найближчому майбутньому. Те саме можна сказати і про взаємини з близькою людиною. Даруйте тепло і турботу, і ви отримаєте у відповідь заряд позитивних емоцій. А самотні представники цього знаку можуть зустріти нову любов. Хапайте удачу за хвіст, цей тиждень сприятливий у всіх відношеннях. Вихідні проведіть у веселій компанії і вони запам’ятаються вам надовго.

БЛИЗНЮКИ

Зараз сприятливий період, особливо для підприємницької діяльності. Головне, не бійтеся експериментувати. Навіть якщо ви допустите помилки, ніяких серйозних наслідків за цим не послідує. Можете сміливо вкладати гроші у будь-які проекти, вони обіцяють успіх, нехай і не зразу, але в перспективі вони виявляться дуже вдалими і прибутковими. А ще на вас чекає багато приємних моментів спілкування з людьми, з якими вам завжди цікаво.

РАК

Якщо ви вирішили, що для повного щастя вам не вистачає тільки любові, то саме зараз настав час відправитися в погоню за щастям. Причому знайти кохання  ви можете в найбільш  незвичайному місці. Будьтье рішучими, прибережіть свою несміливість для інших ситуацій, зараз пора діяти! А ті представники цього знаку, в чиєму серці любов оселилася давно, теж не виявляться обділеними. На вашу долю випаде чимало приємних емоцій.

ЛЕВ

Слушна нагода для самовираження. Тільки не намагайтеся стверджуватися за рахунок близьких і коханих людей. Найближчим часом варто утриматися від великих покупок, так як може виявитися, що вам не підходить те, що купили. І це послужить приводом для прикростей. Загалом тепер не варто витрачатися, прибережіть гроші на більш сприятливий період.

ДІВА

Найближчим часом на роботі ви можете опинитися між двох вогнів. Тому постарайтеся заздалегідь продумати шляхи відступу або тактику, щоб уникнути такого становища. Зате сміливо можете розраховувати на допомогу близької людини. Даний період розташовує до гармонійних стосунків у родині.

ТЕРЕЗИ

Навряд чи цей час можна назвати доленосним. Постарайтеся самі урізноманітнити свій робочий і вільний час, не покладаючись на те, що вас хтось буде веселити або виконувати ваші обов’язки. У любові зараз доведеться більше віддавати, ніж брати. Але ваші інтереси цим ущемлені не будуть. Просто виявіть терплячість, не будьте надто запальними і якомога менше сперечайтеся.

 СКОРПІОН

Постарайтеся нікого не залучати до вирішення своїх проблем. Можливо, вам і спробують допомогти, але це виявиться ведмежою послугою. Не витрачайте гроші на непотрібні покупки, хоча купити собі щось до гардеробу можете. Удача може посміхнутися в любові, але тільки в тому випадку, якщо ваші наміри чисті і не мають під собою корисливих цілей. Вихідні проведіть на природі, там ви відчуєте найбільший приплив сил і енергії.

СТРІЛЕЦЬ

У цей період потрібно утриматися від виплеску негативних емоцій на оточуючих. Перед тим як дати собі волю, подумайте, чого ви зможете домогтися, і чи буде це коштувати витрачених нервів і сил. Краще направте свою енергію не на з’ясування відносин, а на творчі справи. Також піде на користь відпочинок біля води, на відкритому просторі. Там ви зможете побути на самоті, розібратись із думками, що давно не дають вам спокою.

КОЗЕРІГ

Зараз сприятливий період для обдумування подальших планів, для підготовки до змін, які вже не за горами. І хоч нетерплячість може спонукати вас до дій, не піддавайтеся спокусі. І запам’ятайте: потрібно бути більш поблажливими до тих, кого любите. Майте на увазі, що доля підготувала для вас багато приємних сюрпризів, тож вмійте їх дочекатися і не зіпсувати при цьому стосунків із оточуючими.

ВОДОЛІЙ

Ви будете сповнені творчого ентузіазму і натхнення. Багато що з того, що намітили здійснити, вам вдасться реалізувати. Але тільки в тому випадку, якщо ви будете послідовні в своїх діях, не станете роздавати завідомо неправдиві обіцянки і проявите себе відповідальною людиною. У вас на цьому тижні з’явиться багато цікавих ідей. Не розповідайте про них нікому, спочатку розберіться в собі і в тому, як втілюватимете їх у життя.

РИБИ У цей тиждень потрібно проявляти себе активно, але не втрачати розсудливості. Труднощі можуть виникнути через прийняття поспішних рішень, небажання прислухатися до чужої думки і надмірної самовпевненості. Варто обмежити сторонні контакти, оскільки в цей час можуть виникнути інтриги з боку конкурентів і проявиться заздрість таємних суперників • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост