Багатодітна мати задушила новонароджену доньку і два дні ховала тіло від чоловіка у ванній

Жінку, яка підозрюється в тому, що задушила свою новонароджену доньку, заарештували за підозрою у вбивстві.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мати п’яти дітей з Миколаєва, яку ідентифікували лише як Олександра, вбила доньку незабаром після того, як народила її, пише газета ЯСНО.

Як повідомляється, 28-річна жінка два дні ховала тіло дитини у своїй квартирі, чекаючи можливості викинути.  Відомо, що вона народила шосту дитину, лежачи у ванні, і задушила новонароджену дівчинку голими руками лише за кілька секунд після її появи на світ. Перерізавши пуповину, Олександра поклала труп у пластиковий умивальник, накрила його купою брудного одягу та сховала у ванній, зазначають слідчі. Жінка заперечувала, що народила дитину після того, як зацікавлені сусіди викликали поліцію. Крім того, вона сказала, що не може пояснити, чому її живіт став набагато рівнішим і меншим, ніж був раніше.

Згодом правоохоронцям Олександра зізналася, що таємно народила дитину, і вказала, де знайти тіло, коли співробітники збиралися доставити її на медичний огляд. За словами одного зі свідків, вона не хотіла дитину, планувала винести її на вулицю і викинути у сміттєвий контейнер після того, як чоловік пішов на роботу. Криміналісти встановили, що дитину вбили після її народження. 

Андрій Донець, начальник Миколаївського відділу поліції прокоментував: «Дівчинка народилася живою і померла від механічної асфіксії. Це означає, що її задушили до смерті «. Чоловік Олександри Микола, підтвердив, що він не знав, що вона вагітна, і думав, що вона трохи погладшала. Наразі порушено кримінальну справу за умисне вбивство проти матері, якій загрожує до 5 років ув’язнення. 18-місячних синів-близнюків подружжя та старших дітей у віці трьох, п’яти та шести років соціальні служби забрали з дому. Очікується, що батьків позбавлять батьківських прав • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост