В Ужгороді знову відбудеться регата. Організатори назвали дату

Про це у соцмережі повідомили на сторінці “Ужгородська регата”.

“Ужгородська РЕГАТА 2021″ традиційно відбудеться в останню неділю липня – 25.07.2021.”Ужгородська РЕГАТА” – веселе спортивне змагання, сплав по річці Уж на плавзасобах різної конструкції.
Старт – пляж біля Підзамкового моста (правий берег)
Фініш – за мостом Масарика, навпроти готелю “Ужгород” (лівий берег)До участі запрошуються будь-які не моторні плавальні засоби – човни, надувні човни, плоти і т.д. Вітаються саморобні конструкції, оригінальний декор і костюми.
Кількість членів екіпажу не обмежена, але до фінішу “судно” повинно прийти з повним складом екіпажу.Внесок з “судна” – 100 грн.За результатами Регати будуть нагороджені переможці в таких номінаціях:
“Летючий Голандець” (найшвидше судно)
“Веселий Роджер” (найоригінальніше судно)
“Чорна каракатиця” (найшвидше судно серед саморобних)
“Ноів ковчег” (найчисленіший екіпаж)”Ужгородська РЕГАТА” не обмежується тільки запливом. На фініші буде фудкорт та вечірка.Реєстрація учасників: https://tinyurl.com/wjar5p9dПерша “Ужгородська РЕГАТА” відбулася 11 липня 2010 року. За підсумками рейтингу туристичного сезону 2010 Турінфоцентру Закарпаття “Ужгородська Регата” перемогла в номінації “Краща туристична анімація-2010”.Примітки:
1. За безпеку на Регаті відповідають самі учасники. Слідкуйте за дітьми, перевірте надійність плавзасобів. Річка Уж у цей період дуже мілка, але про безпеку на воді треба дбати.
2. У випадку незадовільних погодних умов або стану річки Регата може бути перенесена на пізніший термін, про що буде повідомлено додатково.

ЗакарпатПост