Укрзалізниця звільнила залізничників, під час зміни яких були вилучені контрабандні цигарки

Керівництво Укрзалізниці прийняло рішення звільнити залізничників, які супроводжували пасажирський поїзд Київ – Відень, де на минулому тижні прикордонники та митники виявили контрабандні цигарки.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Зокрема, звільнені начальник поїзда та провідник вагона. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Також Укрзалізниця всіляко сприятиме проведенню слідчих дій, щоб притягнути правопорушників до кримінальної відповідальності.

 Зі свого боку звертаємося до залізничників, пасажирів та всіх небайдужих: якщо маєте інформацію про випадки контрабанди в поїздах або інші зловживання наших працівників, звертайтеся до антикорупційної гарячої лінії Укрзалізниці – 0-800-50-3222. Жодний сигнал не залишиться без уваги. Буде проведено ретельне розслідування та здійснені відповідні заходи.

Нагадаємо, що 4 червня у Чопі в вагоні поїзда Київ – Відень було виявлено незаконну партію тютюнових виробів.

Тютюнові вироби виявили при огляді пасажирського вагона. В обшивці над вікном правоохоронці знайшли чорні поліетиленові пакети, в яких були сигарети білоруського виробництва без марок акцизного збору України.

За підрахунками, в схованці намагалися перемістити 110 пачок тютюнових виробів. Їх було вилучено співробітниками митниці.