Site icon zakarpatpost.net

Фому кинули одного біля моря. Його рятівниця шукає для нього люблячу родину

На жаль, люди не вміють цінувати відданість собак. Не всі, звісно, але безвідповідальних господарів багато. Для кого собака – сенс життя, а для когось, як не прикро, лише тимчасова іграшка… хоча вона – жива істота і за неї потрібно нести відповідальність. Страшну історію розповіла у соцмережі Катя Михайлова. Вона врятувала кинутого напризволяще собаку, але тварина, на жаль, хвора і потребує допомоги, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Його кинув господар на морі в Бердянську .. Він довго поневірявся, їв зі смітника те, що викидали люди, – розповіла Катя. – Перестав бути схожий на вівчарку, навіть на собаку… Сумував, плакав, потім він просто виживав як міг. Його кинули, зрадили, ніхто не помічав. Я приїхала на відпочинок до друзів, зі своєю сім’єю і трьома собаками. Побачивши його, я зрозуміла, що мій відпочинок закінчився, не встигнувши початися. Багато людей в соцмережах мене підтримали. Мені телефонували і допомогли фінансово вивести його звідти, просили не їхати без нього. Це було нелегко, ніхто з перевізників не хотів їхати так далеко, але нам посміхнулася удача. Один прекрасний чоловік перейнявся його долею і зробив величезне коло, аби забрати нас і відвезти у Київ».

Відтак Фома потрапив до столиці на лікування, яке тривало довго, але результат виявився позитивним.

У Фомушки був гнійний дерматит всього тіла, йому потрібен довічний контроль свербіння (щоб не чесався), – продовжила розповідь Катя. –  Ми все це заглушили, Фома обріс шерстю, крім деяких частин тіла. Але він все одно красень. Зовсім молодий 4 роки, характер – золото! Стерелізовний, характер, як у кішки, дуже лагідний»

За словами каті, Фома – справжній друг, компаньйон,  не охоронець, а друг, компаньйон. Утім жінка не може його залишити у себе і шукає для собаки нову люблячу і відповідальну родину.

«Фомушці пожиттєво потрібен контроль над шкірою, нічого складного при знайомстві розповім», – запевняє Катерина.

Зараз цей чудовий вівчарик знаходиться на платній приватній перетримці і чекає свого справжнього рятівника. Для тих, хто хоче і може його забрати, можна звертатись за телефоном: (098) 412-22-18 • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version