Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №23

Дитину героя-рятівника мачуха змушувала жебракувати, а потім здала до дитбудинку 

Чому деякі закарпатки бездумно народжують дітей, при цьому залишаються матерями-одиначками, хоча живуть із чоловіками? Насправді є категорія родин, які живуть за рахунок саме народження дітей і паразитують у суспільстві. При цьому як чоловіки, так і жінки. Часто у таких сім’ях головним є зовсім не діти, а алкоголь. І нерідко там трапляються трагедії, яких можна було б уникнути… якби дорослі вчасно взялися за розум. Діти ж не винні. Деталі – газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ромео та Джульєтта по-закарпатськи

На Закарпатті багато унікальних куточків, про більшість із яких туристам не відомо нічого. Навіть далеко не всі наші земляки не просто там не бували, але й не чули про них. Хоча кожне з таких місць  варто побачити на власні очі, адже там особлива енергетика природи. Отже газета ЯСНО продовжує знайомити закарпатців із локаціями, які варто відвідати цього літа. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Найкрасивіша бабуся планети  – українка

Дівчата! Дивіться і кусайте лікті!

Світлана Гасс із Одеси – найвродливіша бабуся світу. Їй більше 60 років, та вона зачаровує вродою. Кілька років тому вона завоювала титул «Супербабусі» на конкурсі Mrs Grandma Globe, а трохи пізніше – стала переможницею на міжнародному конкурсі краси, що проходив в США. Із того часу жінка не постаріла, а стала ще більш вродливою! У чому ж секрет її краси? Подробиці – у газеті ЯСНО.

Український екстремал на велосипеді подолав найвищу точку Болівії – вулкан Утрунку

Екстремал з Одеси Руслан Верін, на старому велосипеді за 178 днів проїхав через Молдову, Румунію, Болгарію, Туреччину, Ізраїль (загалом 5 країн) і досяг африканського континенту. Потім він перетнув Африку з півночі на південь по її східному узбережжю, побувавши в Єгипті, Кенії, Танзанії, Замбії і Намібії. Перелетіти літаком довелося лише Сирію і Судан. А нещодавно смільчак-веломандрівник  піднявся на найвищу вершину південно-західної Болівії – вулкан Утурунку. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Діабет повністю виліковний

Зцілити  страшну хворобу можна без ліків за допомогою коктейлів та овочевих супів

Зараз у світі набуває все більше люди лікуються не таблетками, які мають страшні побічні ефекти, а рослинами. Виявляється, коктейлями у Шотландії зцілюють навіть цукровий діабет, одну з найстрашніших хвороб, проти якої традиційна медицина безсила. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка з двома матками народила дитину після того, як їй сказали, що вона не зможе стати мамою

Вона мріяла тільки про те, щоб стати мамою. Але її мрії розбилися, коли лікарі виявили, що у неї дві утроби, і сказали, що це означає, що шанси завагітніти фактично «зменшилися вдвічі».
Це рідкісна вроджена аномалія, яка виникає, коли матка містить дві камери. Цей стан може ускладнити природну вагітність, а також збільшує ризик викидня або передчасних пологів. Більше – у газеті ЯСНО.

Жирна їжа робить людей агресивними

Виявляється, правильне харчування і обмеження споживання жирів – це не тільки запорука здоров’я, але й запорука гарної поведінки. Як показало недавнє дослідження, вживання в їжу трансжирних кислот може призвести до підвищеної дратівливості і навіть агресії. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Зцілилася травами, мухоморами та вірою в Бога

Коли у 48 років жителька села Крухиничі на Волинщині  Наталія Новосад почула страшний діагноз, здавалося, що провалилася у чорну прірву. Але жінка вирішила боротися. Вдалася до традиційної та народної медицини. Робила спеціальні фізичні вправи, дотримувалася дієти, пила настоянку з мухоморів. Жила надією на Бога, не опускала рук і таки здобула перемогу – поборола рак! Про це і більше – у газеті ЯСНО.

У 16 років я дізналася, що маю сестру-близнючку, яка жила з тіткою в сусідньому селі

Що робити дівчині, коли вона раптом дізнається, що всі роки від неї приховували правду. Раптом з’ясувалося, що в неї є сестра. При цьому таємницю дізналася вона не від рідних, а абсолютно випадково. До газети ЯСНО зі своєю сповіддю звернулася закарпатка Дарина. Дівчина просить поради від читачів, бо не може пробачити матір за страшну брехню. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

У 64 роки у власному будинку знайшла кохання свого життя

Деколи любов приходить не у 18, а у 64. Люди вже навіть чекати перестають, а тут почуття зненацька захоплюють з нечуваною силою. Закарпатка Наталія Кодраш радіє, що зустріла судженого і переконує, що зараз дуже щаслива. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Мені зрадив коханий із подругою дитинства і кинув вагітною

Що робити, коли зраджує коханий, а дівчина при цьому вагітна? А коли розлучницею стала найкраща подруга? Катя пережила подвійне розчарування. Вона сама народила сина. І хоч із того часу минуло два роки, вона досі не може вибачити ні подругу, ні колишнього хлопця. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Чоловік хоче, щоб дружина здала трьох дітей у дитбудинок, бо він їх ненавидить

Що робити жінці, коли її чоловік не може терпіти її дітей від попереднього шлюбу? При цьому він всіляко знущається над ними. Вона каже, що сама не має засобів для існування, тим більше, що піти працювати не має можливості, бо нещодавно народила маленьку дитину. За порадою до читачів газети ЯСНО звернулася закарпатка Руслана. Вона опинилась у дуже непростій ситуації і не знає, що робити, адже любить кожну свою дитину і усвідомлює, що живе з тираном. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

П’яний священник матюкався та погрожував розстріляти поліцейських

На Буковині священник УПЦ МП (РПЦ в Україні) Василь Савка, якого п’яним за кермом затримали в селі Коровія, погрожував правоохоронцям “всадити кулю в лоб” і називав їх “бандерівцями” та “хохлами”. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

З початку року в Україні майже півтори сотні підлітків скоїли самогубства

Головна прокурорка звинувачує Інтернет

В Україні стрімко збільшується кількість спроб суїциду серед підлітків, заявила генпрокурор Ірина Венедіктова. За її словами, цьогоріч лише за п’ять місяців року сталося 149 суїцидальних випадків. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Закарпатець побив знайомого, а потім підпалив його

Після застілля 38-річний раніше судимий мешканець Великоберезнянщини познущався зі свого односельця і скоїв замах на його вбивство.

Подія сталася2 квітня 2020 року, але суд крапку у справі поставив днями.

А того вечора приблизно о 21 годині під час розпивання алкоголю між чоловіками сталася суперечка, яка переросла у бійку і мало не закінчилась фатально. Страшні деталі – у газеті ЯСНО.

Той, хто був для нього богом, годував і цілував у ніс раптом вирішив його вбити

Акбара побили до півсмерті  і хотіли приспати Неймовірно страшну історію опублікували у спільноті Зоопатруль Київ. Вона про те, як люди самі ж виховують у тваринах злість, а потім карають їх за це і в результаті навіть намагаються збутися від своїх улюбленців. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост