Дочка підробила аналізи, заявила, що в неї рак і видурила від матері 60 тисяч гривень, щоб збільшити груди

Що робити жінці, коли рідна донька її не просто ошукала, а видурила у неї останні гроші. До газети ЯСНО за порадою звернулася закарпатка Марія. Вона запевняє, що не знає, що робити далі, оскільки це може вибачити доньку за ганебний вчинок.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Моїй дочці 37 років. Вона завжди мріяла про великі груди, але природа їй цього не дала. Тож вна весь час проводила всілякі експерименти над собою, аби їх збільшити Усі вони були неефективними, та Лариса не заспокоювалась. Тож коли одного разу вона мені зателефонувала і сказала, що знаходиться у Києві і їй терміново потрібні гроші на операцію, мене не здивувало. Однак, за словами доньки, у неї виявили рак грудей, тож вона просила чималу суму. Як доказ, скинула мені фотокопію якогось документу. Я не дуже роздивлялася, адже в ту мить не тямила себе від горя. Я пенсіонерка, але працюю, тож зібрала усі свої заощадження, ще й позичила 30 тисяч від знайомої. Вона мене пошкодувала, тож, на щастя, дала без відсотків.

Я хотіла їхати до доньки у лікарню, та вона сказала, що не треба, з нею подруга, мовляв, краще мені зраз її взагалі не бачити. Чоловіка в неї немає, розлучилися через три роки після весілля. Більше заміж вона не виходила, дітей не має. Я ж завжди мріяла про онуків. Скільки всього я передумала в ті дні, скільки ночей проплакала…

Доньці я телефонувала щодня. Вона переконувала, що справи в неї добре, після операції пішла на покращення. Я раділа і молилася, щоб Бог дав їй здоров’я.

Через місяць Лариса прийшла до мене в гості. Мене насторожило, що в неї щось надто великі груди. Та донька переконувала, що їй видалили рідні груди і вставили імпланти. Аби вона почувалася повноцінною жінкою.

Це мене насторожило. Не могли ж одразу після видалення грудей, та ще й коли у людини такий страшний діагноз вводити в організм чужорідні тіла. Я маю знайому лікарку і обережно розпитала її. Вона мої підозри підтвердила. Тоді я показала їй те фото якихось документів, як надіслала мені Лариса з Києва. Жінка лише посміхнулася і сказала, що ніякого раку у доньки не було і що вона надіслала мені чужий діагноз. Я придивилася і дійсно помітила там інше прізвище. Щоправда, донька так сфотографувала, аби фото було розмите і роздавитись там щось, та ще й вичитати досить важко… але можна.

Обурена я пішла до Лариси на розбірки. І тоді вона зізналась, що виманила у мене гроші обманом, бо в самої на операцію не було, а я, мовляв, на косметичні процедури їй би не дала. Так, на збільшення грудей я справді б їй не дала ні копійки. Я все життя прожила з грудьми нульового розміру і нічого, це мені не заважало.

Повернути борг знайомій мені допомогла сестра, донька ж зі мною просто перестала спілкуватися і її зовсім не хвилює, де мені брати гроші. Із одного боку мені сумно, що втратила зв’язок із рідною дитиною, а з іншого не можу їй вибачити такої брехні. Що мені робити? Порадьте, будь ласка • Більше унікальних історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост