На Закарпатті син зарізав батька, бо не хотів одружуватись

• На момент вбивства обоє були п’яними

• Конфлікти між рідними виникали і раніше

Страшна подія сталася ще у 2019 році на Виноградівщині, але суд виніс вирок лише нещодавно.

А того дня близько 19 години між батьком та сином вини конфлікт, під час якого хлопець схопив ножа і двічі встромив його в груди батькові. Під час боротьби поранив йому ще й голову та щоку. Внаслідок травм нещасний помер на місці, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

На суді свою провину молодик визнав лише частково, сказав лише, що з батьком був конфлікт і що він дійсно наніс йому тілесні ушкодження. Від дачі показів взагалі відмовився.

Але свідчити довелося матері і ось що вона розповіла:

«Я проживала разом із чоловіком та вдома синами. Чоловік зловживав спиртними напоями і останні 4-5 років між ним та сином були погані стосунки. Чоловік погрожував сину, казав, що вижене його з дому, оскільки той ніде не працює, а також, що сини не хочуть одружуватись. і Того вечора я була вдома зі старшим сином, коли повернувся молодший. Він сказав, що йде з дому, бо зараз повернеться з роботи батько. Через деякий час син повернувся додому з батьком і обидва були в стані алкогольного сп`яніння. Вони почали сваритися в коридорі. Чоловік звинувачував сина в небажанні працювати та зловживанні спиртними напоями. При цьому старший син був у кімнаті і не виходив, говорив, що в нього болить зуб, а я була на кухні. Крім нас у квартирі більше нікого не було. Чоловік звинуватив сина, що той вже п`яний і суперечка між ними тривала десь півгодини. Потім він штовхнув сина, а той затягнув його у вітальну, де вони присіли на диван та продовжували сварку. Чоловік робив настанови сину і вони почали боротися між собою. Я зайшла до кімнати і побачила, як вони штовхалися, перевертали один одного. Це тривало близько 15 хв. Я просила, аби обидва припинити бійку. Син забіг на кухню попити чай і повернувся знову до батька в кімнату. Коли я туди зайшла знову, чоловік впав, йому було погано. Син сказав, щоб я відступилася, що це вже все. Ножа в його руках не бачила. Потім побігла до сусідки щоб викликати швидку, а коли повернулася, син сидів на сходах до будинку. Разом ми зайшли до кімнати, де знаходився чоловік. Він, хитаючись вставав і падав. Коли приїхали лікарі, вони підняли його і сказали, що помер. Потім син викликав працівників поліції і сказав, що більше не буде терпіти батьку. Згодом розповів, що взяв ніж з кухні і випадково поранив батька».

Старший брат свідчити проти молодшого відмовився. Тож суд визнав молодика винним в умисному вбивстві і призначив йому покарання у виглядів десяти років позбавлення волі • Більше унікальних історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост