Site icon zakarpatpost.net

Новеньке авто від давніх друзів! Рятувальники Закарпаття отримали сучасну спецмашину

Тренінги, семінари, пожежна димова комора та 13 новеньких автомобілів для потреб рятувальників ДСНС Львівщини, Прикарпаття та Закарпаття. Все це – здобутки проєкту “Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні”, який Асоціація ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” втілювала у партнерстві із Головними управліннями ДСНС у Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областями та Воєводською комендатурою Державної пожежної охорони у Жешуві, Республіки Польща за фінансової підтримки CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

І от сьогодні, чергова приємна новина. Автопарк закарпатських надзвичайників збільшився на ще один пожежний автомобіль. АЦ-850 на базі MAN із повними відсіками різноманітного обладнання та реманенту, що здатен перевозити 8 тон води та 500 літрів піноутворювача є вкрай потрібним у роботі ДСНС Закарпаття.

Невдовзі, проєкт буде завершено, але рятувальники сподіваються, що це не припинить тривалі дружні зв’язки, а стане початком нової та ще більш масштабної співпраці, повідомляє УДСНС в Закарпатській області.

ЗакарпатПост

Exit mobile version