32-річна мама 11 дітей каже, що коли народила первістка, її чоловікові було 12 років

• Зараз вона знову вагітна

• Жінка мріє про 15 дітей

32-річна жінка народила трійню лише трохи більше року тому, але вже зараз чекає 12-ту дитину разом із чоловіком, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Усміхнена мати показує фото свого молодого чоловіка і каже: «Це мій найстарший, це – мій чоловік Кріс. А це – моя перша донька, – вона бере до рук іншу світлину і додає. – Вона з’явилася на світ через шість днів після мого 16-го дня народження. Коли я комусь кажу, що коли Кризман народилася, Крісові було лише 12 років, люди витріщаються на мене. Вони думають, що я розбестила підлітка. Та це не так. Кріс – не батько моєї першої доньки! У неї інший тато»

За словами Брітні-Черч, люди нерідко дивляться на її родину приголомшено і кажуть, що дочка більше підходить її чоловікові за віком, ніж вона. Утім пара щаслива і ні на що не нарікає. Більше того, у липні Брітні чекає на ще одну дитину.

«Я вагітна в дев’ятий раз. Рідні думали, що у мне знову може бути трійня. Але ні. Цього разу буде тільки один малюк Я в цьому впевнена, бо перевірялася», – зазнається багатодітна мати.

Загалом Брітні не терпиться зустріти нового члена сім’ї, вона дуже чекає на поги і переконує, що мріє мати 15 дітей.

«Моя мета – 15 дітей, – наголошує вона. – Не знаю чи вийде. Але раніше я не думала й про те, що в мене буде 11 дітей. Дуже хочу ще одну дівчинку. Це може видаватися дивним, адже з трійнею я змінювала по 600 підгузників за тиждень. Та не втомилася. Я повна сил і рішучості. Дехто мені дорікає, що в мене надто велика родина. Але ж я ні від кого нічого не прошу, не чекаю на допомогу. Аби утримувати дітей, ніколи не покладаюся на якісь там пільги від держави. Так, мені непросто…. Однак ці турботи приємні. Люди говорять про нас багато речей, які просто не відповідають дійсності – ми такі, як усі. Ми не користуємося талонами на їжу, дивимося на тих, хто їх потребує. Ми не невігласи, не католики і не протестанти, але я вірю в Ісуса»

Американка з Арканзасу перша донька народилася від першого чоловіка. Згодом у пари з’явилося на світ ще четверо дітей – Джордан, 14 років, Калеб, 13 років, Джейс, 12 років і Каденс, десять років. Утім у 2010 році родина розпилася.  Після розлучення Брітні сказала, що пережила безтурботну фазу, і несподівано завагітніла своєю шостою дитиною, Єсалін, якій зараз вісім, у 2012 році. Вона провела три роки, виховуючи шестеро дітей в одиночці, перш ніж зустріти свого нинішнього чоловіка Кріса, у 2014 році. З тих пір у пари народилося ще п’ятеро дітей, і зараз вони очікують свого шостого спільного малюка.

Старшій доньці жінки зараз 16 років і вона саме в тому віці, у якому її народила Брітні. Однак дівчина скоро ставати мамою не збирається, хоча не виключає, що в неї також буде така ж велика родина, як у матері. Із 29-річним Крісом Брітні разом уже 12 років і зізнається, що він – найкращий із усіх чоловіків, яких вона зустрічала у житті, багато їй допомагає, завжди підтримує і головне – так само божеволіє від дітей • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост