Закарпатець отримав міжнародну премію в номінації “Зірковий тато: взірець для наслідування”

У столичному ресторанному комплексі «Queen» відбувся Дубайський міжнародний фестиваль краси «PERFECT BEAUTY OF THE UNIVERSE 2021».  З 2017 року фестиваль краси проходив в казковому місті Дубай. Але світова пандемія внесла свої корективи, тому із-за обмежень, які були введені в Еміратах (заборона на всі масові заходи),програму конкурсу прийшлося змінити і провести коронацію в країні-переможниці 2020 року – Україні.

Дівчата представляли такі країни: Україна, Латвія, Польща, Киргизстан, РФ.

GRAND-PRIX MISS PERFECT BEAUTY OF UNIVERSE 2021 отримала Ніла Ліпська.

GRAND-PRIX MRS. PERFECT BEAUTY OF UNIVERSE 2021 –Ольга Акімова.

Крім конкурсанток в заході брали участь відомі артисти:Володимир Гришко, Анна Добриднєва, солістка Національної опери України – Ліна Володіна, DrumArtgroup, Сергій Мироненко, гітарист Flame, Ігор Мізрах, Наталія Шелепницька, Альберт Салтиков, DiMaria, Ксанті, Владимир Данилець, Володимир Моїсеєнкота інші.Ведучими вечора були Ігор Рибачик і Ксанті.

У рамках фестивалю відбулося нагородження  INTERNATIONALAWARD, на якому лауреатам, які досягнули успіху і отримали визнання на міжнародному рівні, вручали міжнародні премії. Серед номінантів–лікар-хірург з Ужгорода Смерековський Євген, який отримав відзнаку в номінації “Зірковий тато: взірець для наслідування” та його 7-річний син Євген, який з честю представляє Закарпаття на всеукраїнських та міжнародних конкурсах; учасник багатьох модельних показів, зйомок у рекламі та телевізійних програмах; має десятки публікацій у всеукраїнських та міжнародних глянцевих журналах, премій, перемог та титулів; обличчя різноманітних проектів, реклами, обкладинок багатьох всеукраїнських та міжнародних глянцевих журналів та модельних каталогів. Євген отримав відзнаку в номінації “Themostsuccessfulandfamouschildintheworld”.

Захід висвітлювали телеканали: Правда ТУТ, “33 канал”, “FashionTV”, Аллатра ТВ”, “UkrainianFashion”, “TvModeling та інші засоби масової інформації.

ЗакарпатПост