У чому секрет вічної молодості? Це знає 49-річна жінка, яка виглядає як підліток

Ріса Хирако з Японії підкорила світ нев’янучою красою

Пам’ятаєте роман «Портерт Доріана Грея» Оскара Вайльда? Що там лише не робив головний герой, аби не старіти! У результаті почав старіти його портрет, а не він сам… Та це призвело до трагедії, через яку чоловік згодом помер, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

А от японці Рісі Хирако вдалося зберегти молодість і без чаклунства, художників та різних надприродних трюків. У свої майже 50 років жінка має вигляд підлітка.

Красуня стала справжньою сенсацією, коли в мережі дізналися її справжній вік. До цього японська модель спокійно вела свій мікроблог, публікуючи фотографії з різних фотосесій, знімки здорової їжі і просто себе коханої. Але коли в одній з розмов Ріса обмовилася, що вона вже давно не юна дівчина, їй просто не повірили. Та вона  не розгубилася і опублікувала фото свого паспорта, в якому вказана дата народження – 1971 рік.

Передплатники японки були збентежені і навперебій почали  задавати питання про те, як Хіракі вдається так чудово виглядати. Тож Ріса поділилася деякими секретами.

За словами японки, більшу частину роботи над її зовнішністю виконала сама природа. але не тільки. Залишатись вічно юною, на думку жінки, їй допомагає правильне харчування, здоровий спосіб життя, а також косметика, до складу якої входять тільки натуральні компоненти. Завдяки своїй ефектній зовнішності, жінка продовжує успішно співпрацювати з багатьма відомими брендами. Крім того, Ріса в якості моделі нерідко знімається в різних музичних кліпах. Відомо, що колишнім чоловіком Хіракі є популярний японський актор Йошида Ейсаку • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост