У Берегові раніше судимий чоловік обікрав сусіда

Вчора, 16 червня, до поліції Берегівського районного відділу надійшло повідомленням про крадіжку особистого майна з приватного будинку по вулиці Дерекогес.

Потерпілий, 32-річний берегівець, розповів, що за його тривалої відсутності невідомі обікрали його будинок. 

Для документування злочину на місце прибули працівники слідчо-оперативної  групи. Поліцейські опрацювали місце злочину, опитали можливих свідків та очевидців події та вже за кілька годин вийшли на слід особи, яка може бути причетна до крадіжки.

Зловмисником виявився раніше судимий 56-річний сусід потерпілого. Як встановили поліцейські, чоловік проник до будинку  пошкодивши вхідні двері. З чужого помешкання фігурант  викрав чотири  автомобільні колеса, велосипед, електроінструменти та телевізор. 

Викрадене  майно, яке фігурант перепродав, поліцейські  вилучили та після проведення експертизи повернуть   потерпілому.  

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка, вчинене з проникненням) Кримінального кодексу України. За такі дії законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Розслідування у справі триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.