Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №24

Вужі не п’ють молоко від корів

Чому люди вбивають змій та ще й вихваляються

Із настанням літа закарпатці почали більше виходити на природу і частіше зустрічатися з вужами. На жаль, багато наших земляків зовсім не вміють відрізнити невинну неотруйну змію від ядовитої і часто приймають вужів та полозів за смертельно небезпечних плазунів. І, що найгірше, непоодинокими є випадки, коли їх убивають. Та ще й хизуються цим перед знайомими, чи виставляють фотографії з мертвими вужами в Інтернеті, ще й фотографуючи з ними дітей. Деталі – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Просто грандіозні форми!

Власницю найбільших натуральних грудей постійно питають, чи вони натуральні

У 26 років вінничанка Надія Щербань потрапила до Книги рекордів Гіннеса, як володарка найбільшого натурального бюста – 11-го розміру.  Обхват грудей Надії становить 121 см, що є абсолютним рекордом в Україні. Вона стала знаменитою на всю країну після участі у шоу «Говорить Україна». Про це і більше у газеті ЯСНО.

Фантастичні солодощі!

Українка створює незвичайні десерти за допомогою 3D-принтера

Історія її успіху зовсім не схожа на інші. Вона не акторка, не модель, не відома спортсменка.  Дінара Касько – молода українка, яка створює не програми, не гаджети, а смачні десерти. Але це не просто тістечка, а справжні витвори мистецтва, абсолютно неповторні та унікальні. Дівчина створює їх за допомогою 3D-моделювання на комп’ютері, а окремі деталі друкує на 3D-принтері. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Після того, як жінці зробили укол смерті, у неї припинися кровообіг

Після ін’єкції батоксу стала на півроку інвалідом і шкіра була як у мерця

Жертвою ботоксу може стати хоч хто. У гонитві за красою жінки зважуються на надзвичайно ризиковані процедури, наслідки яких можуть бути дуже невтішними. Жертвою ботоксу стала і наша читачка Анна Кравцова з Ужгорода. Вродлива 35-річна жінка завжди вела активний спосіб життя, займалася спортом, бігала, плавала, весь час була в русі. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Сім’я купила стару  зруйновану церкву і перетворила її на сучасний будинок

Сімейна пара, яка придбала на аукціоні колишню парафіяльну церкву, що руйнується, за 85 000 фунтів стерлінгів (3 мільйони 265 тисяч гривень), перетворила її на сучасний будинок. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Мені 23 і у мене 60 братів та сестер

Із юних років Кіанні Арройо знала, що її сім’я виглядає по-іншому. У неї не було батька.

Дівчина працює фельдшером і живе у Флориді. За її словами, ще під час дорослішання вона зрозуміла, що з’явилася на світ не так як інші діти, а завдяки штучному заплідненню. Більше – у газеті ЯСНО.

Закарпатку зцілили від гаймориту не дорогі ліки і не лікарі, а звичайний хрін, що росте на городі

Часто дорогі аптечні препарати можуть виявитись зовсім неефективними, а от дари природи, які  завжди є поруч із нами, здатні зцілити людину від  різних захворювань. До того ж, вони безкоштовні… І це – не фантастика. Це реальність.  Своєю історією із газетою ЯСНО поділилася Марія Баняс із Хустщини. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Жінка чотири рази пережила клінічну смерть  через рідкісне захворювання

25-річна жінка не могла їсти протягом чотирьох років, борючись з рідкісним захворюванням, від якого вмирала чотири рази. Вона сильно схудла після розвитку агресивної форми хвороби Крона (захворювання кишково-шлункового тракту). Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Проти кору –  батогом по спині. Як зцілювали у Середньовіччя

Багато людей і зараз неохоче відвідують лікарів, називаючи їх методи лікування варварськими і негуманними. Але насправді, якщо згадати, як хврорих намагалися зцілити кілька століть назад, сучасні препарати і процедури здадуться нам справжнім раєм. Отже, ми пропонуємо вам найбільш дивні способи лікування, які ми, на щастя, не застали. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

За 300 гривень мати купила мені чоловіка. Уже 10 років я з ним щаслива

Іноді в житті людей трапляються дива, на які вони не очікували… і сумні події нерідко підштовхують до радісних і щасливих, просто не потрібно впадати у відчай і шукати вихід із ситуації, що склалася. Підтвердженням цьому є випадок закарпатки Руслани Король. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Водій автобусу виявився моїм батьком, якого я шукала 26 років

Часом після розлучення матері не дозволяють дітям спілкуватись із батьками. Всіляко ізолюють їх від них і навіть змінюють місце проживання. Дивна історія трапилась із за карпаткою Тетяною Теслевич. Жінка багато років намагалася безрезультатно відшукати батька і зустрілася з ним зовсім випадково. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Справжня любовна драма: на Тячівщині 23-річний хлопець зарізав підлітка, бо приревнував до дівчини

Деколи дівчата крутять із двома хлопцям і провокують трагедії. А часом ревнощі взагалі у хлопців виникають на порожньому місці. Тим більше, коли підігріті оковитою, вони відчувають себе справжніми Ромео, чи б то скоріш ревнивими Отелло. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Стоматолог намагався вбити свою колишню тещу та 70-річну пацієнтку

Прокуратура повідомила 33-річному столичному лікарю-стоматологу підозру у ще одному замаху на вбивство.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. Лікарю-стоматологу, який займався стоматологічною практикою у Києві, було повідомлено про підозру у вчиненні замаху на вбивство 70-річної жінки, яка була його пацієнткою, у розбійному нападі на ще одну жінку, крадіжці, шахрайстві на 400 тисяч гривень та погрозі насильством прокурору під час обрання йому запобіжного заходу. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка задушила штанами новонароджену дочку та викинула на смітник

Днями жінку засудили до 2 років позбавлення волі, але від відбування суд її звільнив із застосуванням однорічного іспитового строку. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Батько пішов із восьмирічним сином у ліс, щоб там зарізати його

Поліцію чоловік запевняв, що хлопчик загубився Як повідомили у пресслужбі поліції, 33-річного батька наразі затримано. Усі деталі  – у газеті ЯСНО.

Історія порятунку: сліпа на одне око собака тиждень жила з тілом господаря у квартирі

За словами сусідів, коли відчинили двері квартири, зрозуміли, що Джуля без води та їжі біля бездиханного господаря просиділа з тиждень.

Сліпу на одне око тварину кілька років тому із притулку взяли мешканці Рівного. Власники любили та доглядали собаку. Але нещодавно власниця померла, а за кілька тижнів і її чоловік. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Котяче гніздування: кішка з кошенятами поселилася у пташиному гнізді

У британському містечку Амершем кішка вирішила вирощувати кошенят у старому пташиному гнізді. Складна правда про те, чому коти муркочуть. Кицьку назвали Оріола, кота – Віллет, а трьох кошенят – Бран, Джей і Лорі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Нім курив та водив автомобіль, але прожив усього 26 років. Чому не можна втручатися у дику природу

• До 4 років шимпанзе росло у родині

• Жінка годувала його грудьми

• Шимпанзе вмів спілкуватися з людьми мовою жестів

Історія цього шимпанзе дуже  трагічна. Вчені часом проводять неймовірно негуманні експерименти і зовсім не турбуються про наслідки, про зламані долі та моральні аспекти своїх досліджень.

Вони відібрали малюка у самки шимпанзе і  намагалися перетворити його на людину, навчили палити і керувати автомобілем. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чому Папа Римський зробив такий подарунок закарпатському селу Кожне закарпатське місто чи село унікальне. У кожному є багато цікавих місць, які хочеться відвідати. Також цікаво послухати легенди, яких у нашому краї дуже багато… і не лише про села, а часто навіть про струмки, озера, ріки, гори чи скелі. Нині газета ЯСНО помандрує у село Білки на Іршавщині, а тепер уже – на Хустщині… адже там є чи не єдиний в Україні пам’ятник тверезості і там жив найсильніший чоловік минулого століття. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост