АНОНС. Після того, як закарпатці зробили укол смерті, у неї припинися кровообіг

Після ін’єкції батоксу стала на півроку інвалідом і шкіра була як у мерця

Жертвою ботоксу може стати хоч хто. У гонитві за красою жінки зважуються на надзвичайно ризиковані процедури, наслідки яких можуть бути дуже невтішними, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Через ін’єкції краси постраждали такі відомі зірки як Ніколь Кідман, Ума Турман, Ані Лорак,  Кетрін Зета-Джонс, Мадонна та багато інших. Результат у всіх був один і той же: їхні дійсно вродливі обличчя стали пластиковими і неживими. Вони гадали, що від вікових змін ботокс – їх кращий друг і рятівник. Тільки вони забули про зворотній бік ін’єкцій ботулотоксину – і в результаті стали такими, ніби їх розбив параліч! Звісно, їх вилікували, але така процедура ще більше підриває здоров’я.

Косметичну процедуру порадила подруга

Жертвою ботоксу стала і наша читачка Анна Кравцова з Ужгорода.

Вродлива 35-річна жінка завжди вела активний спосіб життя, займалася спортом, бігала, плавала, весь час була в русі.

У неї було чисте гарне обличчя, жодної зморшки. Однак подруги, які раніше активно користувалися ін’єкціями краси порадили Анні також пройти таку косметичну процедуру… так, на всякий випадок, аби більше подобатися чоловікові.

«Василь мене не відговорював, він завжди на моєму боці, яке б я рішення не прийняла. Лише сказав, що я й так гарна і йому подобаюся, – розповідає жінка. – Якби я тоді прислухалася до нього, а не до подруги, усе було б добре… Та я піднесена помчала до косметолога… вперше у житті!  Господи! Як я шкодую зараз про те рішення!»

Процедура ніби пройшла успішно, але Анна погано почувалася вже в косметолога. Та вона сказала, що все добре, так і повинно бути. Тож ужгородка пішла додому…. А далі почалося найстрашніше.

Із Ужгорода до Дебрецена везли на швидкій

Жінці стало так погано, що вона мало не померла, врятували її лише дивом.

«Я отруїлася. Я мало не померла! Я навіть зараз, коли пройшло більше року не можу відновитися! – з гіркотою в голосі ділиться думками закарпатка. – Я стала інвалідом на цілих півроку, скинула за місяць 7 кілограмів. Губи стали білі, обличчя, як у мерця, шкіра перетворилася на неживу, не було кровообігу. Постійно відчувала головокружіння, сухість у роті, запаморочення, організм було повністю отруєно. А того вечора з дому в лікарню мене забрала швидка. В Ужгороді врятувати мене не могли, не було препаратів, аби вивести ботокс. Мене на швидкій із нашої реанімації повезли до Угорщини, до Дебрецена…. Ліки були тільки там. Там мене також помістили в реанімацію і моє життя висіло на волосинці!»

Анна з тривогою пригадує ту страшну пригоду. Їй важко говорити, вона дуже хвилюється • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост