Гороскоп на тиждень. 21 – 27 червня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Овнів чекає насичений і багатообіцяючий тиждень. Ви з приємним подивом виявите, що ключ до успіху набагато ближче, ніж здавалося. Сміливо беріться за нові пропозиції та можливості. Ближче до завершення тижня обдумайте свої плани на найближче майбутнє. Складіть список цілей за чашкою улюбленого напою.

ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні Тельцям краще уникати конфліктних ситуацій на роботі. Суперечки про те, хто правий, а хто винен, до добра не приведуть. Ваша дипломатичність допоможе не лише згладити гострі кути, а й зарекомендувати себе як розважливу особу з рисами лідера. На роботі ці риси характеру високо оцінить керівництво.

БЛИЗНЮКИ

У Близнюків тиждень може початися з неприємних новин. Постарайтеся вдавати, ніби у вас все в порядку. Вже до середини тижня ви здивуєтеся, наскільки це ефективний метод боротьби з негативом. Після того, як зумієте обдурити себе, вам взагалі все на світі буде по плечу.

РАК

Ракам на цьому тижні краще прислухатися до думки оточуючих. Не варто опиратися на свої відчуття. Вас будуть багато критикувати – будьте до цього готові. Не приймайте почуте близько до серця, а краще спробуйте щось змінити в собі. Якщо ви зможете перебороти себе і позбутися недоліків, кінець тижня вас приємно порадує.

ЛЕВ

На цьому тижні Левів чекає атака провокаторів. Відданість своїм принципам і чесність допоможе вам зберегти репутацію і викрутитися з будь-якої неприємної ситуації. В кінці тижня відчуйте літо усіма фібрами своєї душі. Позасмагайте на пляжі або рушайте на пікнік з рідними людьми.

ДІВА

Уже на початку тижня удача на боці Дів. Ви випромінюєте позитив і впевненість. Ніхто не зможе зіпсувати ваш настрій. Будьте собою і робіть свою справу. Зірки радять закріпити успішний тиждень відпочинком з друзями. Можливо, в один із сонячних днів ви зустрінете своэ кохання.

ТЕРЕЗИ

Терезам на цьому тижні не бажано пускати любовні проблеми на самоплив. Самі собою наболілі проблеми не вирішаться. Якщо ви не почнете діяти, то в середині тижня вас можуть очікувати сумні новини. Розберіться прямо зараз зі своїми почуттями і зрозумійте, хто саме вам потрібен.

 СКОРПІОН

На цьому тижні Скорпіонам потрібно ретельніше стежити за своїм здоров’ям. Ваш фізичний і емоційний стан на межі. Не доводьте себе до знемоги і по можливості відволічіться. Хорошим варіантом може стати забуте або нове хобі: малювання, музика або навіть похід в караоке.

СТРІЛЕЦЬ

В середині тижня Стрільцям варто почати працювати над своїми слабкими сторонами. Ідеальних людей не існує, але прагнення до цього допоможе вам у здійсненні своїх цілей. Підіть у спортзал або запишіться на курси англійської. В кінці тижня Стрільців чекає несподіваний прибуток.

КОЗЕРІГ

Козерогам варто наполягати на своєму. Ваша життєва позиція незабаром приведе до бажаної мети. В середині тижня Козерогів чекає грандіозний успіх. Головне – не звертайте зі свого шляху. Кінець тижня краще провести в оточенні рідних людей за смачною вечерею.

ВОДОЛІЙ

Тиждень у Водоліїв почнеться з непорозумінь у сім’ї. Постарайтеся бути поблажливішими і м’якшими у своїх висловлюваннях, щоб не поранити дорогу серцю людину. До середини тижня конфлікти зійдуть нанівець і життя заграє новими барвами. На роботі вас чекатиме приваблива пропозиція від керівництва. Не пропустіть її, адже вона може змінити ваше життя на краще.

РИБИ

Рибам на цьому тижні варто присвятити вільний час своїй родині. Батьки дуже нудьгують, але не хочуть відволікати вас від справ. В кінці тижня відволічіться від власних турбот і влаштуйте сімейні посиденьки. Це зміцнить взаємини з близькими і додасть нових сил рухатися далі до поставлених цілей • Цілий гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост