Чоловік хоче, щоб дружина здала трьох дітей у дитбудинок, бо він їх ненавидить

Що робити жінці, коли її чоловік не може терпіти її дітей від попереднього шлюбу? При цьому він всіляко знущається над ними. Вона каже, що сама не має засобів для існування, тим більше, що піти працювати не має можливості, бо нещодавно народила маленьку дитину. За порадою до читачів газети ЯСНО звернулася закарпатка Руслана. Вона опинилась у дуже непростій ситуації і не знає, що робити, адже любить кожну свою дитину і усвідомлює, що живе з тираном.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мені 43 роки. Я мала чудовий шлюб із своїм односельцем Павлом. У нас народилося четверо дітей. Старший син уже одружений і живе у Чехії. Крім нього у мене є 15-рвічна донька, 12-річний та шестирічний сини, а також нещодавно я народила ще одну дівчинку, скоро їй виповниться рік. Ця дитина від мого нового чоловіка.

Справа в тому, що три роки тому Павло загинув на будівництві на заробітках. Я була дуже згорьована, адже він був чудовим сім’янином, душі не чаяв у дітях. Ми жили щасливо і майже ніколи не сварилися. Рік я прожила, не тямлячи себе від душевного болю. А потім з’явився Іван. Він пробував мене розрадити, заспокоїти. його я раніше знала, але він роки жив у Кіровоградській області, де мав родину, а після розлучення повернувся до батьків. Казав,  що дружина в нього була гулящою, постійно зраджувала. Та тепер я в цьому сумніваюся. Скоріш за все, вони розійшлися через його деспотичний характер і постійні пиятики. Але в той момент мені було страшенно  погано, хотілося чоловічого плеча і я почала з ним жити, потім завагітніла і він запропонував одружитись.  Життя з ним нагадує фільми жахів. Мої діти його не полюбили одразу, а він – їх. Найстрашніше відбувається, коли Іван напивається. А п’є він частенько. Тоді починає шикувати дітей і робити з ними розбірки, кричати на них, чому вони його зневажають, чому не називають батьком. Доходить до того, що від старшої доньки почав вимагати гроші за те, що він її годує. Він дійсно купує продукти, бо я ніде не працюю, але так поводитися з дітьми – це вже занадто. Також він б’є їх, хоча я не дозволяю і кричу на нього. Востаннє він побив і мене за те, що заступилася за синів. Моє життя перетворилося на щось страшне. Я ніколи не жила в такій постійній напрузі. Діти теж знервовані і неохоче йдуть додому, умовляють мене покинути Івана. А він, у свою чергу, вимагає, здати їх у дитбудинок. Свою ж доньку він ніби любить, але вона ще дуже маленька. Хоча коли ночами плаче, це його також дратує. Я не знаю, що мені робити і як далі жити. Чи може Іван стати нормальним чоловіком? Чи краще усе ж із ним розлучитись? Та із чого я поставлю на ноги чотирьох дітей? • Більше унікальних життєвих історій читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост