У селі Баркасово на Закарпатті у водоймі потонув 16-річний хлопець

16-річний хлопець потонув в селі Баркасово на Мукачівщині. Про це розповіла речниця Головного Управління ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

За її словами, сталося це 22 червня близько 19:20. Хлопець разом із друзями купався в дериваційному каналі. “Підліток, не вміючи добре плавати, бродив біля берега, і в один момент потрапив у кількаметрове заглиблення. Друзі намагалися врятувати його, але безуспішно. Тоді вони побігли до дорослих, котрі й викликали екстрені служби”, — розповіла речниця, повідомляє Суспільне.

Рятувальники о 21:15 витягнули тіло 16-річного хлопця з води та передали його правоохоронцям. Речниця Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголева розповіла, що наразі тіло хлопчика направили на експертизу. За попередньою інформацією, ознак насильницької смерті виявлено не було, хлопець втопився.

Наталія Батир додала, що станом на 23 червня, в області зареєстровано 18 випадків загибелі людей на воді. Це майже у півтора рази більше, ніж за аналогічний період минулого року – тоді цей показник становив 13 осіб.

 ЗакарпатПост