Батько пішов із восьмирічним сином у ліс, щоб там зарізати його

Поліцію чоловік запевняв, що хлопчик загубився

Як повідомили у пресслужбі поліції, 33-річного батька наразі затримано, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цікаво, що чоловік сам зателефонував на 102… але не щоб зізнатися у страшному злочині, а щоб замести сліди кривавої розправи. Він запевняв, що загубилася дитина і знайти її самостійно не вдалося.

Правоохоронці одразу розгорнули оперативний штаб з пошуку хлопчика. Аби швидше його знайти, залучили особовий склад Нацполіції, ДержНС, Нацгвардії, кінологів із собаками, лісників, громадськість і квадрокоптер. Усього понад 100 осіб.

 «Поліцейські одразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася. У нього на одязі були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка правоохоронці виявили в нього закривавлений ніж», – повідомили в поліції.

Пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7-ї години ранку тіло дитини було знайдено в полі серед соняшників.

«Тоді батько й зізнався, що він причетний до вбивства дитини. На тілі хлопчика виявлено численні ножові поранення», – розповіли в поліції.

Страшне вбивство трапилося під Черніговом.

Поліція затримала чоловіка та помістила до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство малолітньої дитини». Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічний строк. Триває досудове розслідування • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост