Просто грандіозні форми! Власницю найбільших натуральних грудей постійно питають, чи вони натуральні

У 26 років вінничанка Надія Щербань потрапила до Книги рекордів Гіннеса, як володарка найбільшого натурального бюста – 11-го розміру.  Обхват грудей Надії становить 121 см, що є абсолютним рекордом в Україні. Вона стала знаменитою на всю країну після участі у шоу «Говорить Україна», пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Володарка найбільших грудей в Україні спростувала міф, що великі груди – це квиток у безтурботне життя. В житті вона сором’язлива і звичайна українка. Зараз їй 31 рік. У вільний від зйомок час Надя працює майстром манікюру та допомагає сестрі Юлі, яка захищає Україну у зоні проведення ООС, у вихованні племінників. Дівчина працює у Вінниці майстром манікюру і зізнається, що її серце наразі момент вільне, хоча не приховує, що їй пише багато шанувальників.

За словами вінничанки, найкращим подарунком для неї на всі свята є бюстгалтер.

«Мені знайомі допомагають, якщо за кордон їздять плюс і я їжджу по різних городах і шукаю любими способами», – каже дівчина.

Пишні форми – вимагають жертв. У Надії постійно болить спина. Тому лікар-реабілітолог порадила їй та й усім жінкам з пишними формами робити елементарну зарядку.

А от дизайнери одягу порекомендували Надії змінити бюстгальтери на корсети. Вони не лише талію підкреслять, а й спину підтримають.

«Я зобов’язана унікальним розміром своїх грудей матінці-природі і генетиці. Адже в моїй родині всі пишногруді: і бабуся, і мама, і сестра», – каже Надя.

Також вона додає, що мріє про велику родину:

«Такими грудьми, як у мене, напевно, можна виокремити багато дітей! До слова, моя сестра десять років тому народила синочка і довго годувала малюка грудьми. Дивно, але її груди після цього зменшилася з сьомого розміру до п’ятого».

За словами Надії, груди з дитинства в неї росли швидко і до уваги з боку інших вона звикла.

«Я спокійно ставлюся і до того, коли незнайомі люди цікавляться, справжні у мене груди чи ні. Буває, що й зовсім вже невиховані, проходячи повз, тикають в мене пальцями, ще й відпускають жарти на кшталт «ну прямо грандіозні сиськи», «на фіга такі кулі» або просто вигукують «ого-го!» Мабуть, вважають, що у мене імплантати, – запевняє дівчина. – Причому помітила, що найчастіше образити мене намагаються жінки або хлопці, що прогулюються в компанії дівчат з ледь помітними грудьми. Не знаю, чому так відбувається. Навчилася не реагувати на різного роду образи. Адже я не належу до числа тих жінок, які люблять виставити свої груди напоказ. Ну і, звичайно, нічого і нікому пояснювати з приводу свого бюсту не збираюся. Якщо, до того ж, ці люди абсолютно нічого не розуміють в жіночій красі».

Також Надія Щербань не засмучується, що її форми не 90-60-90, їй подобається її тіло, таким, яким воно є.

«Знаю, що привабливість жіночої фігури вимірюється в співвідношеннях грудей, талії і стегон. Мене мої розміри 121-75-93 цілком влаштовують. Так що все в порядку!», – стверджує вона.

Надя вже має чималий досвід зйомок у телевізійних проектах. Зокрема вона брала участь у відомому гумористичному шоу «Ліга сміху» у команді «Вінницькі». Номер з її участю під назвою «Очі дівочі» на Youtube-каналі переглянуло більше 1,6 мільйона користувачів. Навіть Володимир Зеленський, який тоді був ведучим шоу, не втримався – придивився до пишних форм Надії.  Дівчину нерідко запрошують у якості моделі для реклами дорогої жіночої білизни. Крім того, торік вона знялася у телесеріалі. Знайшли її через соцмережі, пройшла кастинг, спробувала і все вийшло.

 «Згідно ролі я прийшла до хіроманта з проблемою того, що у мене постійно росте бюст. І я ніяк не можу цей процес зупинити. Які б ліки, чи зілля не пила. Він погодився мені допомогти. Навіть скликав медичний консиліум», – з усмішкою розповіла про зйомки Надія. А нещодавно Надія Щербань стала зіркою британського таблоїду. Ще раніше вона в разом з таким зірками як Віра Брежнєва, Дан Балан і Сергій Притула знялася в шоу «СуперІнтуіція».  Загалом дівчина не гає часу і розглядає всі пропозиції від рекламодавців. Каже, що їх надходить багато, але таких, які її можуть зацікавити, усе ж досить мало • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост