Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №25

Чорні лісоруби відбирають майбутнє у своїх дітей

Чому закарпатці масово вбивають Карпати

Це питання піднімається уже далеко не перший рік, але позитивних змін все одно немає. Показово  чиновники та поліція ніби й борються з незаконними вирубками, навіть спиняють один-два на місяць лісовози з лівою деревиною, та про справжні масштаби нищення лісу все замовчується. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Шукаю дівчину, щоб вилизати їй взуття

Що роблять українці на сайтах знайомств

Зареєструватись на сайті знайомств спонукав азарт. Подруга моєї мами у 54 роки знайшла собі там чоловіка і виїхала жити до США. У той же час моя знайома розлучилася, бо її чоловік на подібному сервісі знайшов собі коханку і вона про це дізналася. Отже, вирішила шукати удачу і я. Але у якості журналістського експерименту. Цікаво ж, що роблять українці на сайтах знайомств, кого шукають, для чого? Про це і більше у газеті ЯСНО.

На Закарпатті є село, у якому жило більше 10 тисяч людей

А ще там  вівці знайшли сіль, а жінки ходили плакати у Сумну долину

Багато закарпатських сіл мають неймовірно цікаву історію і газета ЯСНО продовжує знайомити читачів із унікальними куточками нашого краю. Цього разу мова піде про село Данилово, що на Хустщині. Чи знаєте ви, що село було багате на сіль, яку називали білим золотом і знайшли її не люди, а вівці? А чи відомо вам, для чого колись у Данилові викопували глибокі ями, які наповнювали мінеральною водою, так званим місцевим буркутом?  А чи чули ви про долину Сумну біля карпатського озера, на яку жінки приходили молитись та гірко плакати?  Отже, про все це ви незабаром дізнаєтесь. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Я сидів на ліжку в армійській казармі, готовий накласти на себе руки – врятував дзвінок друга

Сидячи на краю ліжка в армійських казармах, він дивився на свої руки.

Йому було всього 20 років, але в той момент він вирішив з усім цим покінчити.

Живучи за багато кілометрів від будинку, окремо від своїх друзів і сім’ї, відчував себе ізольованим і самотнім, гадав, що йому немає заради чого жити. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Я вкрала чоловіка з родини і щаслива, бо зі мною йому краще

Як лише не називають тих жінок, які розбивають чужі сім’ї… І з одного боку це правильно, але з іншого…. Якщо чоловік не захоче, він ніколи не піде з родини. Так, зокрема, вважає закарпатка Валентина. Жінка вирішила поділитися своєю історією з читачами газети ЯСНО.

Я виховав собі дружину із самого народження

Іноді так трапляється, що життя підносить непередбачувані сюрпризи. У основному стосунки вітчима з падчеркою засуджують, але в цьому випадку пару усі підтримали. Але чому? Про це розповів газеті ЯСНО закарпатець Василь.

Я народила дитину свого померлого чоловіка через п’ять років після його загибелі – мій новий чоловік зовсім не проти

Зараз технології такі, що якщо не можна оживити покійника, то після його смерті жінка ще може від нього народити дітей. Колись таке видавалося фантастикою, а зараз у світі чимало таких випадків. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Дівчина кинула свого хлопця та роботу, щоб зі своєю вівчаркою жити в фургоні

Називає себе найщасливішою людиною  у світі

Дівчина залишила свого хлопця на п’ять років, звільниласЯ з роботи, бо захотіла розпочати нове життя, сповнене пригод. Вона разом зі своєю вівчаркою Акелою оселилася в фургоні і подорожує світом. 26-річна Ліннеа Шмельцер не має у фургоні водопроводу, душу та туалету, але, за її словами, вона цілком щаслива. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Які побічні ефекти можуть виникнути через вживання кави

Як і інші продукти, кава має не тільки приємний смак і користь, але і шкідливий вплив на організм людини

Кава немов наркотик для більшості з нас. Задумайтеся, яка величезна кількість людей у всьому світі починає свій день із чашки кави перед виходом на роботу. Вони насолоджуються цим напоєм і навіть не замислюються над тим, що у великих кількостях він може бути шкідливим для організму. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Ворог здоров’я! Із чого насправді виготовляють локшину швидкого приготування?

Навряд чи знайдеться людина, яка хоча б раз в житті не пробувала локшину швидкого приготування. Одні, задовольнивши цікавість, більше ніколи і не купують «цю гидоту», інші змушені періодично харчуватися через її дешевизну, а треті роблять це регулярно і не заморочуються роздумами на тему свого здоров’я. Так ось, скажемо вам, дарма! Подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка вбила свого чоловіка, відрізала йому статевий орган та засмажила на соєвій олії

33-річну Даян Крістіну Родрігес Мачадо заарештували у бразильському місті Сан-Гонсало після того, як вона позбавила життя власного чоловіка Андре.

Поліцейських викликали до будинку подружжя і всередині вони знайшли неживе, оголене та понівечене тіло жертви. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Закарпатець приревнував дівчину і мало не вбив хлопця кастетом

Молодий драгівчанин із Хустщини покохав дівчину  Новоселиці, що на Тячівщині. І любив її так безумно, що ходив до неї в гості не з порожніми руками, а брав із собою кастет… так, на всякий випадок… Якщо біля молодиці з’являться суперники, аби одразу розправитись із ними. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Погрожувала лопатою і ножицями: 17-річна школярка пограбувала 79-річну пенсіонерку

Неповнолітня дівчина пробралася в чужий будинок, де побила та пограбувала 79-річну жінку.

17-річна зловмисниця планувала пограбування: вона навідалася на чуже подвір’я, коли дорослий син пенсіонерки був на роботі. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Мачуха залишила 4-річну дитину на вокзалі й поїхала з міста

У Херсоні добу шукали рідних 4-річного хлопчика, якого мачуха залишила на зупинці самого й поїхала з міста. Про те, що на міжміському автовокзалі сидить дитина, віком 3-4 роки, поліцейським сповістив житель обласного центру. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

65-річний чоловік протягом восьми місяців ґвалтував 11-річну дівчинку, в результаті дитина завагітніла і народила

Інцидент стався в Івано-Франківській області, повідомляє сайт Судової влади України.

З січня 2018 року по серпень 2018 року 65-річний одружений чоловік періодично вступав у статеві зносини з 11-ти річною дівчинкою, яка у вихідні дні проживала з подружжям. За свідченнями потерпілої, злочинні дії підозрюваний скоював в той час, коли його дружина йшла до церкви. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

37-річна багатодітна мати вбила немовля, а тіло віднесла в сарай і загорнула у ковдру

Поліція повідомляє, що мертва дитина була знайдена на обійсті багатодітної жінки, яка потрапила до лікарні з післяпологовими ускладненнями. Тіло вони знайшли в одній з господарських будівель. Аби ніхто не побачив, труп жінка загорнула у ковдру. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

У Чорнобилі народилися рідкісні лошата

У зоні відчуження помітили табун із 12 коней Пржевальського, з яких чотири – лошата.

Про це у соцмережі повідомив Чорнобильський радіаційно-екологічний заповідник.

«Табуни коней Пржевальського поповнюються всередині квітня – на початку травня. Після вагітності  тривалістю 12 місяців кобила народжує одне лоша, яке одразу встає на ноги. У травні малюків побачити важко: тварини тримаються у затишних місцях. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Жінка  витратила $10 тисяч, щоб зробити операцію своїй курці й врятувати її від смерті

Мешканка Веллінгтона (штат Колорадо) Селета Нотнагель обожнює свою домашню курку на кличку Блю й не пошкодувала 10 тисяч доларів на операцію, аби врятувати птаха. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Хаскі після смерті господаря живе на кладовищі

Зоозахисники хочуть знайти для вірного собаки хорошого господаря.

У Запорізькій області на кладовищі одного із сіл Мелітопольського району виявили собаку. З’ясувалося, що у нього помер господар, а сусіди просто вигнали пса на вулицю, тож він пішов жити на цвинтар. Деталі – у газеті ЯСНО.

Волонтери врятували лисенятко від жахливої смерті

Про випадок у соцмережі повідомив Орест Залипський

Екозахисник є господарем притулку «Домівка врятованих тварин» у Львові.

За його словами,  лисенятко буквально врятували від жорсткої смерті у пащі собак, адже малюка хотіли відправити на притравочну мисливську станцію. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Чоловік продав усе своє майно і вже третій рік поспіль перебуває у подорожі зі своєю кішкою

Чоловік не жалкує через те, що залишив усе та почав подорож з кішкою.

Хлопець на ім’я Річ вже кілька років веде свій блог, у якому розповідає про свої пригоди разом з чотириногою подружкою, кішкою Віллоу. Цей житель Тасманії у 2015 році продав усе своє цінне майно і вклався у фургон. Саме у ньому Річ і Віллоу подорожують. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Водія вкусила скинута на нього орлом отруйна змія У Кенії водія вкусила отруйна змія, яку скинув на його автомобіль пролітав повз орел. Про це пише The Standard. Чоловік на ім’я Девід Мусуока розповів, що, коли він їхав в місто Мвінгі, на дах його машини впала чорна мамба. Потім вона заповзла в салон і вкусила його за ліву руку. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост