На Закарпатті 7 випускників шкіл отримали 200 балів за ЗНО

Зовнішнє незалежне оцінювання нещодавно завершилося, і вже сьогодні відомі результати ЗНО-2021 з більшості навчальних предметів.

За словами Ігоря Шинкарюка,  заступника голови Закарпатської ОДА, в області 7 випускників закладів загальної середньої освіти отримали найвищі результати з фізики, математики та англійської мови.

Одна з випускниць Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради Кароліна Сусол отримала 200 балів за два ЗНО – з англійської мови та математики.

Найвищі результати з англійської мови також у:

Олександри Бобровник, учениці лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка Ужгородської міської ради Закарпатської області;

Анастасії Галай, учениці Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хустської міської ради Закарпатської області;

З математики на 200 балів склали ЗНО:

Ярослав Федина, учень класичної гімназії Ужгородської міської ради Закарпатської області;

Станіслав Кобзар, учень Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради;

Сергій Лошак, учень Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради;

Найвищий бал із фізики отримав Богдан Добош, учень Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради.

Оголошення результатів ЗНО з інших предметів відбуватиметься до 30 червня, – інформує пресслужба Закарпатської ОДА

 ЗакарпатПост