На Ужгородщині водій збив пішохода та втік з місця пригоди

У селі Тарнівці Ужгородського району водій «BMW» допустив наїзд на пішохода і після цього зник з місця аварії. Потерпілого доставили до лікарні. Поліцейські розшукали винуватця ДТП та його транспортний засіб.

Повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Тарнівці Ужгородського району до поліції надійшло 21 червня, близько 22 год.

На місце події негайно виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи та експерти. Вони встановили, що внаслідок ДТП травми отримав 35-річний чоловік. Медики діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом носа. Водій, який травмував пішохода, з місця аварії втік.

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів всі деталі справи вдалося встановити. Поліцейські з’ясували особу водія та знайшли його транспортний засіб. До автопригоди причетний 56-річний мешканець сусіднього села Галичі. Винуватець аварії не впорався з керуванням і допустив наїзд на місцевого жителя. Після вчиненого водій покинув місце автопригоди, а автомобіль сховав у дворі товариша.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. Також відносно водія вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України. Йдеться про залишення особи в небезпеці.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик відділення поліції. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ЗакарпатПост