За 300 гривень мати купила мені чоловіка. Уже 10 років я з ним щаслива

Іноді в житті людей трапляються дива, на які вони не очікували… і сумні події нерідко підштовхують до радісних і щасливих, просто не потрібно впадати у відчай і шукати вихід із ситуації, що склалася. Підтвердженням цьому є випадок закарпатки Руслани Король, який вона розповіла газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Тоді мені було 20 років і жила я у селі. Дуже кохала сусіда Василя. Та він мене не любив. Зустрічався зі мною, скоріш за все, лише з жалю.  Я бачила, що він задивляється на інших дівчат, але мовчала і терпіла. І все було більш-менш добре, поки я не завагітніла. Коли розповіла про те, що чекаю на дитину, він не зрадів, пропонував зробити аборт. Та моя мати була проти. вона влаштувала скандал його батькам і нам назначили дату весілля. Його батько на нього натиснув і діватись Василеві було нікуди.

От ми й почали готуватись до свята. Купили мені весільну сукню, скликали гостей, замовили ресторан, усе як годиться.  Та за день до весілля мій коханий боягуз зник. Хлопці сказали, що поїхав на заробітки у Чехію.

Я не тямила себе від горя, плакала безперестанку, навіть хотіла накласти на себе руки.

Та мати мене заспокоїла, мовляв, усе буде добре: малюка виховаємо, а чоловіка знайдемо. Я боялася людського осуду і сорому, думала, ніколи не вийду на вулицю.

Увечері вона сіла з батьком у автомобіль і кудись поїхала. Мене залишила на тітку, свою сестру, аби я спересердя щось не накоїла.

Через дві години вона повернулася… і не сама, а з якимось молодим вродливим хлопцем.

«Знайомся! Це – Денис, твій майбутній чоловік. Я купила його тобі за 300 гривень!», – сказала вона.

Як мені не було сумно, я розсміялася.

Незнайомець мило посміхався і простягнув мені букет квітів.

«Це – Тамара», – представила йому мене мати.

Як з’ясувалося, вона запропонувала абсолютно незнайомому хлопцеві одружитись на мені в обмін на 10 тисяч доларів, але він відмовився. Попросив лише 300 гривень – на букет для нареченої. Мати обіцяла, що одразу після народження дитини сама влаштує розлучення, та ще й свою машину йому подарує.

Денис був студентом з Ужгорода. У Виногорадово приїхав у гості до однокурсника. Мати знайшла його в одному з кафе. Вона хотіла мене втішити і позбавити від сорому.

Я навіть не думала, що виходжу заміж за нелюба. Я була безмірно вдячна Денису, що позбавив мене ганьби та людського осуду і наступного дня ми з ним пішли до вівтаря.

Ту дитину, на жаль, через два тижні я втратила. Видно далися взнаки нерви. Але згодом у нашій родині з’явилися на світ близнюки – два чудові хлопчики – Андрійко та Ромчик.

Розлучатися зі мною Денис не збирався ні на хвилину. Сказав, що закохався у мене з першого погляду. А тоді, при знайомстві з мамою, йому стало мене дуже шкода, бо так свого часу зробив із його матір’ю його батько і вона все життя ростила сина одна. Через це він без вагань і погодився на несподівану пропозицію. Із чоловіком ми дуже щасливі і живемо душа в душу уже 10 років. Василь же так і не одружився. Він спився і зовсім опустився на дно. Мені його зараз навіть шкода • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост