Лідер гурту «Скай» проїхав велосипедом 2151 км і дав на Закарпатті прикордонникам концерт

«Зірковий» виконавець Олег Собчук завершив велотур завдовжки 2151 км на Закарпатті, у найзахіднішій точці нашої держави.

Лідер гурту «Скай» впродовж двадцяти днів мандрував територією України зі сходу на захід. У такий спосіб співак разом з командою однодумців пропагував здоровий та активний спосіб життя, а також відмову від шкідливих звичок.

Традиційно, у ході подорожі, Олег Собчук відвідував прикордонні підрозділи, де, зокрема, влаштовував невеличкі концерти для охоронців державних рубежів.

«Ми назвали наш велотур «НЕзалежний». Незалежний – від усього, що нас руйнує: від алкоголю, тютюну, наркотиків. Ми ставимо за мету, перш за все, популяризувати здоровий спосіб життя під час пандемії та привернути увагу молоді до проблем алкоголізму та наркоманії”, – розповів Олег Собчук.

Останньою точкою велопробігу цього разу став пункт пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною. Саме тут, неподалік державної межі, фронтмен гурту «Скай» спілкувався з прикордонниками та виконав для них відомі та популярні хіти, – повідомилили в пресслужбі Західного регіонального управлінння Держприкордонслужби 

ЗакарпатПост