Site icon zakarpatpost.net

7 років за ґратами може провести закарпатець за замах на вбивство співмешканки

За публічного обвинувачення прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури Ярослава Бігорі, жителя с. Підвиноградів засуджено до 7 років ув’язнення. Його обвинувачують у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік під час сварки зі своєю співмешканкою наніс їй кілька ударів кухонним ножем в обличчя, ліве плече та область серця. Інцидент вчасно помітили сусіди, тож завершити злочинний задум закарпатцеві не вдалося.

Подія трапилася у вересні 2020 року. Тоді ж слідчий суддя обрав особі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Судом ухвалено, що він залишатиметься без змін і до вступу вироку в законну силу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост

Exit mobile version