В Ужгороді відбувся благодійний ярмарок в рамках арт-еко простору «Живи»

28 червня відбувся благодійний еко-арт простір «Живи».

У рамках заходу було проведено благодійний ярмарок рослин, хенд-мейду та крафтових виробів. Учасникам заходу завдяки небайдужим ужгородцям та гостям міста вдалося зібрати на лікування онкохворого хлопчика Єгора Сипавки 22 тис. 450 грн.

Також в рамках заходу відбувся творчий вечір, що розпочався зі вшанування пам’яті заслуженого артиста України, кобзаря Тараса Силенка, що помер від раку 22 червня 2021 року.

У вечірній програмі взяли участь Роман Етюд, який наповнював простір авторською піснею під супровід гітари, автор сучасної поезії Володимир Корецький, Яким Якимович який зачитав твори Тараса Шевченка та Ліни Костенко. Зі своєю філософською поезією виступив Михайло Геревич. Зачитала вірші поетеси Наталії Будай та поставила фінальний акорд у вечорі піснею вихованка народного художнього колективу «Продюсерський центр» Закарпатського обласного палацу дитячої та юнатської творчості «ПАДІЮН» Беатріс Бучок.

Організаторами заходу були арт-агро проект “Zelo”, ГО “Історичний клуб Красне поле” та “Рух підтримки закарпатських військових”.

Організатори заходу та родина Єгора висловлюють подяку учасникам ярмарку, волонтерам, поетам та музикантам, а також всім хто долучився до збору коштів. Також окрема подяка Володимиру Білонкці з «BalonMusic” без якого вечір пам’яті би не відбувся.

Прес-служба “Красне ГО “Історичний клуб Красне поле”

ЗакарпатПост