Мені 23 і у мене 60 братів та сестер. Я хочу з усіма зустрітись

Із юних років Кіанні Арройо знала, що її сім’я виглядає по-іншому. У неї не було батька.

Дівчина працює фельдшером і живе у Флориді. За її словами, ще під час дорослішання вона зрозуміла, що з’явилася на світ не так як інші діти, а завдяки штучному заплідненню, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Зростаючи, Кіанні завжди цікавило, хто ж може бути її батьком, але у банку сперми, на жаль, його профіль залишався приватним.

 «Раніше я робила листівки до Дня батька для свого донора, бо у мене не було тата. Я просто ховала їх у столі, бо не мала кому надіслати. Приватний профіль означав, що діти, зачаті від нього, не могли про людину нічого знати», – зазналася дівчина виданню «Дзеркало».

Протягом багатьох років Кіанні дуже хотіла дізнатися, хто її батько. І раптом після одного рекламного ролика, що став дуже популярним, чоловік передумав і відкрив профіль.

Як сказали у компанії, що проводила запліднення, Кіанні була першою живо народженою дитиною цього конкретного донора.

Після того, як його профіль оприлюднили, дівчина після того, як їй виповнилося  18 років, змогла встановити контакт із біологічним батьком, але крім того вона провела  ще кілька досліджень свого коріння і в підсумку дізналася про ще кількох своїх братів та сестер.

Кіанні підписала реєстр в банку сперми, який позначив її як потомство донорської сперми і сподівався, що це допоможе в пошуку рідні.

Коли їй було 15, з нею зв’язалася сім’я – у матері були дочки-близнюки, у яких із дівчиною був спільний батько.

«Вони приїхали у Флориду на відпочинок, а я живу лише за 30 хвилин їзди, тому вирішила поїхати до них назустріч. Їм було лише три роки, тому вони насправді не розуміли, хто я – просто знали, що я – їхня сестра», – розповіла Кіанні.

Протягом кількох років дівчина відшукала  близько десяти братів і сестер, але все ще чекала свого 18- річчя, аби змогла зустрітися з батьком.

Коли нарешті настав той день, вона зрозуміла, скільки успадкувала від нього. Тепер вони бачаться раз на рік постійно.

 «Це справді допомагає мені дізнатися більше про себе, – наголошує  Кіанні. – Так приємно контактувати з ним не стільки як з батьком, скільки як з другом».

Але навіть незважаючи на те, що дівчина познайомилася з батьком, вона розробила для себе реєстр його дітей і він постійно зростає.  

За її словами, у неї  є щонайменше 63 брати та сестри, про яких вона знає, деякі з яких живуть у США та Канаді. Але кілька молодших родичів мешкають у іншому кінці світу – у Австралії та в Новій Зеландії.

У рідному штаті Флорида Кіанні має 12 братів і сестер – з деякими з них вона бачиться регулярно.

Дехто з них побував навіть на весіллі дівчини.

Більше того, вона вирішила, що зустрінеться з усіма, кого їй вдалося знайти. Заважає цьому тільки пандемія, але оскільки ковід почав поступово «стихати», Кіанні вірить, що це станеться зовсім скоро.

Наразі вона вже зустрілася із щонайменше 23 братами і сестрами.

Кіанні навіть створила акаунт у Інтернеті, аби миттєво підтримувати зв’язок із ріднею, обговорювати різні ситуації та більше знати про життя одне одного. «На жаль, не всі з них зацікавлені в контакті, але ніхто не проти бодай один раз у житті зустрітися. А це – уже добре!» – зізнається вона • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост