Історія порятунку: сліпа на одне око собака тиждень жила з тілом господаря у квартирі

За словами сусідів, коли відчинили двері квартири, зрозуміли, що Джуля без води та їжі біля бездиханного господаря просиділа з тиждень, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Сліпу на одне око тварину кілька років тому із притулку взяли мешканці Рівного. Власники любили та доглядали собаку. Але нещодавно власниця померла, а за кілька тижнів і її чоловік.

Як повідомляє ТСН, після того, як помер власник, тварина була з ним у квартирі, допоки тіло господаря не знайшли. Сусіди ж кажуть, що з помешкання жодних підозрілих звуків чи лаю чутно не було.

Коли відчинили двері, зрозуміли, що Джуля дуже голодна і знесилена.

«Вона вибігла, розповідають, не могла напитися води. Потім лежала. Дуже сумувала, плакала, але без сліз», – каже місцева жителька Ніла Вовчик.

Але раптом собака знила. Сусіди хвилюючись за неї, почали шукати. Невдовзі вона сама прийшла  до будинку. Тоді зоозахисники забрали її і почали шукати Джулі нову родину.

«Наша Джуля дуже добра, мила, ласкава, дружелюбна з іншими тваринами і ми маємо велику надію, що вона потрапить до найкращої сім’ї», – зазначає зоозахисниця Іннеса Шишкіна.

І відгукнулося чимало людей. Але особливо перейнялася долею Джулі Світлана із Харкова. І от Джуля із Рівного зібралася долати понад 800 км до своїх нових власників. Але і ця мандрівка була з пригодами: у метро з собакою категорично не пускали, потягом з Києва Джуля виїхати не змогла, бо, за правилами, треба викуповувати усе купе. Зрештою, поїхала вона автобусом. Перший день у новій родині Джуля відсипалася з дороги, розповідає її нова власниця. А нині вона гордо прогулюється з хазяйкою парком. Світлана зізнається, що теж тішиться чотирилапою. Розповідає, що Джуля дійсно дуже добра, компанійська і ласкава • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост