Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №26

В Ужгороді є Міст Плачу

Якщо в Ізраїлі є Стіна плачу, то в Ужгороді, є міст, який гості нашого краю скорботно називають Мостом Плачу. Мова йде про романтичний міст конання, або пішохідний міст. Одна з окрас міста, що знаходиться у самому його серці, через який щоденно проходять тисячі людей, який має давню і цікаву історію, який не оминає жоден турист, ганебно перетворився на місце, де щоденно чути стогін, крики та вигуки про допомогу. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

В Ужгороді вкрали в людей річку

Такого на Закарпатті не було ще ніколи! У краї з найчистішими в Україні ріками посеред літа заборонили  купатися! Таке рішення прийняла Ужгородська міська рада. Просто не вкладається в голову! «У нас є багато басейнів, де можна купатися цивілізовано і з дотриманням всіх заходів безпеки. І там фактично унеможливлюється настання нещасного випадку», — сказав міський голова столиці Закарпаття. Про це і більше у газеті ЯСНО.

На Закарпатті є село, яке колись називалося Церквище і де досі святкують дев’ятий четвер

Серед казкової природи закарпатські села неймовірно мальовничі. Кожне з них варте окремої уваги, адже має цікаву історію та багате на людей. Якими можна пишатися. Але нині газета ЯСНО помандрує у Крайниково, що на Хустщині, село, якому більше 400 років. Подробиці – у газеті ЯСНО.

12-річна дівчинка хотіла приготувати яйця у мікрохвильовій, як бачила в Інтернеті, але отримала жахливі опіки

Дівчина хотіла приготувати страву, яку побачила в Інтернеті, але отримала уже сильні опіки і дивом не залишилася сліпою. Зараз їй не можна виходити на сонце, користуватися косметикою і постійно потрібно наносити на обличчя креми, хоча від дня від того страшного випадку пройшло вже багато часу. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Не могла ні їсти, ні ходити: жінка вилікувала себе відваром рідкісних трав

Галину Смітюх із села Куснища Любомльського району знають в усій окрузі. Один одному переказують, що вона має рецепт «варива», яке допомагає від хвороб печінки та жовчного міхура. І коли вже не рятують аптечні мікстури та пігулки, люди звертаються до цієї жінки. Саме місцеві жителі порадили нам написати про Галину Смітюх, яка не одному допомогла одужати. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Лікарі розповіли про користь молодої капусти для судин і серця

Вживання ранньої свіжої капусти допомагає зберігати здоров’я судинної системи, забезпечує профілактичний ефект інсультів та інфарктів. Більше – у газеті ЯСНО.

Мати взяла Андрія за руку, привела до мене і сказала: «Тепер ви разом будете жити!» Отак і живемо… уже майже 30 років

Деколи батьки вирішують за дітей їхню долю і потім ті мучаться все життя. Як правило, такі стосунки приречені на безвихідь. Але не завжди… у цьому випадку, на подив, усе закінчилося неймовірно щасливо. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Думала, що купую гриби, а купила собі чоловіка

Деколи людина не знає, де на неї чекає її щастя. Трапляються дуже випадкові збіги, які кардинально змінюють долю. Своєю унікальною історією з газетою ЯСНО поділилася ужгородка Дарина Волощук. Вирушаючи на ринок вона не знала, що одна покупка так докорінно змінить усе її життя. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Жінка обожнює каструвати педофілів і переконана, що в неї найкраща робота на світі

Сексуальні збоченці повинні не просто відсидіти у в’язниці, від них потрібно відбирати чоловічу силу

У Дніпрі педофіл-безхатько заманив у покинуту споруду, зґвалтував, убив та поглумився над тілом 12-річного хлопчика. На Миколаївщині 44-річний чоловік, дочекавшись поки нікого не буде вдома, заліз до будинку та зґвалтував 13-річну дівчинку.  На Дніпропетровщині 33-річний молодик, на якого батьки залишили вдома 5-річну дитину, опинившись у хаті без свідків, одразу ж накинувся на неї та жорстоко зґвалтував. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Чоловік, звинувачений у подвійному вбивстві, тримав тіло своїх жертв у морозилці протягом 3 років

Трупи двох жертв були знайдені разом у невеликій морозильній камері в будинку під час обшуку поліції.

Обидві жінки отримали жахливі травми, включаючи поламані ребра, переломи грудини та гортані. Подробиці – у газеті ЯСНО.

39-річний закарпатець хотів зарізати 66-річного знайомого, але передумав…  убив табуреткою

• Напросився з чоловіком у гості до його колишньої дружини

• Після розпивання спиртного почався конфлікт

Страшна подія трапилася ще в червні 2019 року, але вирок суд виніс лише днями.

39-річний мешканець села Тересва того фатального дня зустрів свого 66-рівчного знайомого з Тячева і напросився з ним у гості до колишньої дружини покійного. Там під час розпивання алкоголю між чоловіками розгорілася сварка, оскільки старший образив жінку.  Молодший вирішив заступитися і так дозаступався, що позбавив нещасного життя. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка переконує, що народила одразу 10 дітей, а батько немовлят не може цього підтвердити, бо після пологів більше місяця не бачив дружину

37-річна Госіаме Тамара Сітхоле з Південної Африки народила 10 дітей, побивши світовий рекорд, встановлений лише місяць тому.

Представник Південноафриканської Республіки підтвердив ВВС народження десятьох дітей.

У Книзі рекордів Гіннеса запевнили, що розглядають цей випадок. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Мені 19, а моєму коханому – 62 і він мені зраджує

Що робити, коли дівчина закохалася в чоловіка, який є старшим за її батька? На жаль, у родинах, де дівчині не вистачає уваги такі випадки не рідкість. А от коли старший чоловік зраджує, дівчина повністю втрачає впевненість у собі і не знає, що робити. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Мама хоче, щоб я вийшла заміж за її коханця

Іноді в родинах твориться таке, що навіть важко повірити. Стосунки стають часом настільки заплутаними, що люди самі в них не можуть розібратись. Просить поради від читачів газети «ЯСНО» і закарпатка Анжеліка Горват. Дівчина каже, що мати силоміць хоче її видати заміж за хлопця, з яким вона таємно зустрічається сама. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

І дитину назвали… : чи варто в Україні заборонити деякі імена

Поговорити ні про що, або про щось дуже важливе, вислухати чужі думки і поділитися своїми, разом когось підтримати чи порізно осудити – все це відтепер можна на сторінках газети ЯСНО в рубриці «Жіноча логіка». Думки чоловіків не заборонені. Давайте знайомитися. Мене звати Лілія, можна Ліля. У дитинстві я по-різному ставилася до свого імені. Часом воно бісило – через найпоширенішу реакцію дорослих: на моє «Мене звати Лілія» найчастіше чула: «Сандулесу?» і, звісно, сміх. (Лілія Сандулесу – українська співачка, дружина Іво Бобула). Більше деталей – у газеті ЯСНО.

Цуценя з головою пітбуля та тілом такси опинилося у притулку. Що з ним стало потім – вражає

Рамі – унікальний малюк

Останнім часом схрещування різних порід собак стає все більш популярним. Наприклад, лабрадора і пуделя, вівчарки та хаскі. Нові породи викликають у всьому світі величезний інтерес.

Тому коли у пітбуля і такси народилося цуценя – могло здатися, що це просто ще одна змішана порода. Але результат такого схрещування виявився незвичайним на вигляд. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Ферму закрили заради порятунку невидимих духів Рада шотландського округу Хайленд розглянула позов про небезпеку лососевої ферми для морських фей. Про це повідомляє видання The Scotsman. Компанія Organic Sea Harvest з 2018 року планувала побудувати ферму для розведення лосося на шотландському острові Скай. Проти відкриття ферми заперечували місцеві жителі, які побоювалися, що вона відлякає туристів. До них приєднався ряд рибальських асоціацій, стурбованих безпекою місцевих рибалок. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост