22-річну ужгородку викрили на крадіжці грошей з банківської картки

Поліцейські Ужгорода скерували до суду обвинувальний акт, що стосується злочинної діяльності 22-річної жінки. Викравши в ужгородця його банківську картку, фігурантка присвоїла з його рахунку 11 тисяч гривень

Кіберполіцейські, спільно з працівниками поліції Ужгорода, під процесуальним керівництвом прокуратури, розкрили злочин, скоєний відносно 32-річного ужгородця. 

Правоохоронці з’ясували, що 22-річна ужгородка, яка останнім часом проживає в Самборі Львівської області, таємно викрала в мешканця обласного центру його банківську картку. Скориставшись замітками на самій картці, зловмисниця підібрала до неї пін-код. Відтак у банкоматах міста жінка облікувала з чужого рахунку майже 11 тисяч гривень.

За фактом злочину слідчі поліції Ужгорода відкрили кримінальні провадження за ч.1,2 ст.185 ККУ (Крадіжка), ч.1,2 ст. 361 ККУ (Несанкціоноване втручання в роботу ЕОМ, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку)  та ч.3 ст. 357 ККУ (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток).

Матеріали слідства з обвинувальним актом поліцейські скерували до суду. За результатами розгляду фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

 ЗакарпатПост